Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.396
- 25.734
- 2.598
Haruna göre transfer show yapmışız
hedef23
hedef23

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

20 milyon bonservis bekliyormusuz. Daha cok bekleriz![]()
isimlerden biri krunic?
Bjk transferini bilemedigi icin mi sallicaz adama? Polonyalilar colibali piri balta malta bi ton alakasiz seyi soyledi adam. Dedigim gibi adamin takipci derdi yok diger duyumcular gibi sekilden sekile girmiyor. İnanan inanir inanmayan inanmaz cok da onemli degil zaten ha 3 gun once ogrenmissin transferi ha 3 gun sonraHerkesi yalanliyor her habere atliyor.Besiktas Lemina olayinida bilemedi bide bonservisle gitti dedi .
Ulu imparatorumuz SAYIN Fatih Terim'e "ft" demekten cekinmiyorsaniz bunda art niyet ararim.Uzun suredir yazamiyordum foruma, hala ft’nin bu kadar desteklenmesi karsisinda dehsete dustum.
Turkiye’dir Galatasaray gercekten, ikisi de ayni durumda. Cokusun sorumlularindan hesap soran yok.
Sacma sapan ornekler verip kendinizi rezil etmeyinUzun suredir yazamiyordum foruma, hala ft’nin bu kadar desteklenmesi karsisinda dehsete dustum.
Turkiye’dir Galatasaray gercekten, ikisi de ayni durumda. Cokusun sorumlularindan hesap soran yok.
Bjk transferini bilmiyorsa atlamayacak o zaman Lemina olmuyor arkadaslar deseydi daha inandirici olabilirdi Besiktasa gitti bonservis ile diyen bi adam yalancidir salliyodur.Bide ac besiktas icin bonservis ile gitti diyor bu dama nasil guveneceksin.Bjk transferini bilemedigi icin mi sallicaz adama? Polonyalilar colibali piri balta malta bi ton alakasiz seyi soyledi adam. Dedigim gibi adamin takipci derdi yok diger duyumcular gibi sekilden sekile girmiyor. İnanan inanir inanmayan inanmaz cok da onemli degil zaten ha 3 gun once ogrenmissin transferi ha 3 gun sonra
En yeteneklisi benimForum yıllardır kendi içinden bir duyumcu çıkartamadı alt yapıya onem verilmeli.
Sen duyum konusunda Omer Bayramsin caliskan ama yeteneksizEn yeteneklisi benim
GSC'nin Ali Yavuzu diyorlar...
Transfer Istihbarat Şefi
Bir türlü patlayamayan, gelemeyen diyorsun yani Herr Ulu?En yeteneklisi benim
GSC'nin Ali Yavuzu diyorlar...
Transfer Istihbarat Şefi
E yonetimin masasi ali naci lemina indirim mindirim derken bu adam yok oyle bisey dedi kac kez? Hayir her seyi kimse bilemez de diger bildiklerini yoksayip bjk uzerinden vurmak sacmalikBjk transferini bilmiyorsa atlamayacak o zaman Lemina olmuyor arkadaslar deseydi daha inandirici olabilirdi Besiktasa gitti bonservis ile diyen bi adam yalancidir salliyodur.Bide ac besiktas icin bonservis ile gitti diyor bu dama nasil guveneceksin.
Ben sevmiyorum herseyi bildigini saniyor olumlu her habere bilmis bilmis atliyor o kadards bilmis degil yani .Emre Kilincin Videosunu hile bilemeyen bi adsm ben fazls guvenmiyorum sevmiyorumdaE yonetimin masasi ali naci lemina indirim mindirim derken bu adam yok oyle bisey dedi kac kez? Hayir her seyi kimse bilemez de diger bildiklerini yoksayip bjk uzerinden vurmak sacmalik