Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Okay bu sene kiralık seneye zorunlu satın almalı mantıklı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gorduk ndiaye mevzusundaAli naciye aciklanmadan 10 dakika once butun bilgiler gidiyor buda bu kadsr iyi duyumcuysa bunada gitmesi lazim
Nerede açıkladı reis?
Aynen her yıl turk takımları clde yarı final oynar minimum bi biz basarisiziz. Siz clyi alsak 3 gun sonra sallayacak sebep ararsiniz, ayrica muhtemelen tudor falan yaliyorsundurKendini rezil eden sensin, ulkeyi dünyada ihracat rekortmeni yapmak ile kıytırık turkiye liginde şampiyon olmak aynı şey mi. Sistemsiz futbolla maymun olup olup geldi işte.
Ali naci iyi veya kotu demedim ama kesin haberleri veriyorlar ali Naciye yada bu sene yonetimle arasi bozuldu haber alamiyir sorun Ali Naci degil.Ben sevemedim su Adami cok bilmis ayaklarina giriyorGorduk ndiaye mevzusunda![]()
Kanteyi almayan hayindir noktaKağnı gibi takıma kağnı gibi Okay ha.
Tam bizlik iş olur.
Espri mi yaptığını sanıyorsun bileyim de ona göre cevap vereyim.
Kağnı gibi takıma kağnı gibi Okay ha.
Tam bizlik iş olur.
Olabilir reis saygi duyuyorumAli naci iyi veya kotu demedim ama kesin haberleri veriyorlar ali Naciye yada bu sene yonetimle arasi bozuldu haber alamiyir sorun Ali Naci degil.Ben sevemedim su Adami cok bilmis ayaklarina giriyor