Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay gelirse takımı inanılmaz şekilde rahatlatır bence.
Tabi ki tek başına çok etkisi olmaz ama uzun süre faydalanabileceğimiz bir adam olduğu net.

Badou da bence Okay'ın yanına 10 numara olur.

Bazı arkadaşlar Okay ın yılın transferi olacağından falan bahsetmiş :)

Okay Mehmet Topal stilinde bir oyuncudur. Kaldı ki Mehmet Topal Okay dan daha iyiydi o yaşlarda. Tek yönlü oyuncuların devri bitti artık

Okay gelsin eyvallah da kanatlarda Arda ve Fegh me oynayacak?
Valla Onyekuru tarzi birisi gelmezse inanilmaz zorlaniriz

Okayi trabzonda dogru durust izlemedim ama Okan super ligde ne yapmista bu kadsr isteniyor anlamiyorum

Artık şu oyuncu ile teklif yapacaz dönemi midir ya? Lig ve avrupa maçı olacak yazıklar olsun bu yönetime. Bugün artık x oyuncu ve y oyuncu çarşamba istanbulda haberi bekliyordum. Yine ciddi birşey olmadığı ortada. Neymiş kulüp ile görüşülmüş bilmem ne. Kulüp ile anlaşmak zaten daha zor oyuncudan.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okay trye dönse neden bize gelsin ki
Clde oynayacagi basaksehire gider

Kisaca suan aradigimiz oyuncu degil kesinlikle orta saha icin, sirf hava toplarinda iyi diye oyuncu alinmaz cunku bizim orta saha diye birsey yok ve oraya hizli, oyunun iki yonunu oynamasini bilen ve pas trafigini saglayacak kaliteli ayaklar lazim. Okay da bu ozellikler yok.
Zaten ağır hareket edemeyen takıma + Okay eklenirse dediğin gibi doğru olmaz

Ama bu sadece Okay transferi ile alakalı bir durum değil bence Okay yerine 2 tane çift yönlü orta saha gelse de sahadaki oyun değişmeyecek çok plansız içi geçmiş bir oyun oynuyoruz senelerdir bu öyle 2 transfere ile filan halledilebilecek bişey değil çok daha köklü değişiklikler lazım

okay deyince aklıma hemen Gomis'in ts'ye attığı gol geliyor. aynı hataları bizde yaparsa çok küfür yer taraftardan

Okayın partneri tempolu olursa sikinti olmaz bence bekler tempolu e emre de oyle. Ama feghouli adli hali saha topcusunun ivedilikle kovulmasi gerekiyor. Ben omrumde bu seviyede boyle kotu fizik kondisyon gormedim. Arda yaninda mbappe
Mesela
Okay
Fred Xxx
Yapsan okay cosar. 8nolar aktif olmalilar. Hatta xxx e Ömer yazsan bile az cok yeter. Ama gidip belhanda felan koyarsan yedin ayvayi

feguli arda hatta emre bunlar kanat oyuncusu degildir önce bunu kabul edelim sonra futbol konusalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt