- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.378
- 5.998
Etebo iyi topçu mu?
çok izlemedim ama iyi hatırlıyorum, diayeden farklı bana göre daha ofansif bi herif ve daha ayağına hakim fln ama topsuz oyun ve defans olarak fıs gibiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etebo iyi topçu mu?

Nainggolan zor gibi üstat ama hayırlısı bakalımLerma + Nainggolan
var bi hayalim
kaynak atsanaStoke City forumunu okudum.
Sakatlık değil, soyunma odası problemleri varmış
Menejer ya da oyuncularla kavgalı filan sanırım. Biraz topla fazla oynuyor, pas atmıyor diyorlar. Topla oyun var, beyin yok diyenler var.
Neden şans vermedik lanet olsun diyenler var.
Son gelen tweeti paylaşıp Oh be kurtulduk diyen var.
Gelsin o vakit.
Serinin yuksekte ne isi yaradi 6 numaraysa kossun bassin top kapsin yeter Marcao oyun kuruyor zatenEtobo'nun isabetli pas yüzdesi çok çok düşük..
Son 5 maç isabetli pas yüzdesini yazıyorum. Orta sahadaki bu yüzdeler beni korkuttu..
%57
%75
%58
%69
%69
aha belhandaya arkadaş çıktı
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Etebo'nun 24 yaşında olmasına rağmen 31 kez milli olması etkileyici. O yaşta olup hiç milli olmayanlar da var.
Yaşını falan söyledi adam iyi bence çok laf etmemek lazımEtebo![]()
gsevgisine bak. Ortalik yandiktan sonra yaziyor
Kendi takımının taraftarları bile emin değil yani nasıl bir oyuncu olduğundanStoke City forumunu okudum.
Sakatlık değil, soyunma odası problemleri varmış
Menejer ya da oyuncularla kavgalı filan sanırım. Biraz topla fazla oynuyor, pas atmıyor diyorlar. Topla oyun var, beyin yok diyenler var.
Neden şans vermedik lanet olsun diyenler var.
Son gelen tweeti paylaşıp Oh be kurtulduk diyen var.
Gelsin o vakit.

I´d rather he train with the u23 team for a season than we let those cunts have him for a year for nowt