Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D'avilayi niye direk spor direktörü yapmiyorlar? Adam iki türlü bizden para kazanir o zaman.

Iyi maas alir ve kendi oyuncularini doldurur kadroya, ve iyi fiyata satmaya calisir, cünkü bir de iyi komisyon almayi ister diye.

10 milyon abartı ama geçen sene onyekuru kiralık gelsin diye 400-500 bin Euro vermişiz mrnajere.Bu yönetim degisinve kaç para olduğu belli olacak bence 3-4 milyon vardir

Bu nevzat adlı şahıs Mensah kesin GS de dedikten 2 gün sonra bjk ile anlaştı.Dikkate alınacak biri değil.

Etobo Milli takımında izlemiştim Afrika kupasında bence bizim lige çok uygun bir oyuncu sakatlık durumunu bilmiyorum ama bizim ligte ciddi iş yapacağını düşünüyorum ama yanına 6 değilde teknik bir 8 numara alınırsa daha iyi olur iki sekizle oynamak bence daha iyi aslında Etobo geçen sene tam Seri'nin yanına aradığımız 8 numara özelliklerini barındırıyor. Afrika kupasında milli maçlarında izlediğim kadarıyla.

Bunlar kesin Nakamba ve Kalu'yu istediler ama benden size anca Etebo olur demistir D'Avila.

Da villa denen menajer yine oyuncu kitlemiş.

Arkadaş bu adam olmasa yönetim resmen transfer yapamayacak.

İnanılmaz gerçekten çok hayret verici bir olay...

Neyse adam bence iyi ama Stoke'a giderken izlemiştim.

Biz N'diaye'yi sattıktan sonra sezon sonunda kiralamaya çalışırken Stoke bu adamı aldı.

Tempolu oyuncu ve N'diaye'ye göre mental özellikleri çok daha iyi.

Tabi son halini izlemedim ne durumda, hala Stoke'da mı onu bile bilmiyorum.

Ne kadar gerizekali varsa muhabir yapiyorlar. Sadece yenileri degil eski nesil de mal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt