- 22 Ocak 2010
- 52.315
- 33.678
- 3.073
offf müthiş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babelin de maaşını karşılarız sadece göndermek için göndeririz ama bruma için değer hele hele satın alma opsiyonu olursa bu riske değer hala yaşı uygun yeteneğini herkes biliyorBabel bruma olmaz.Babeli o maaşı ile kimse almaz.
Burdan bi arkadas paylasti, duyumcuabiniz de yazdi deminKim diyor?
Benim derdim bu değil Onur, bu gibi gerçekten tonla adam var piyasada. Bu fiyatlar bu performansta sınırsız adam var hatta. Senin hocan yerel bir hoca değil. Bugün İtalya'da hâlâ saygıyla bahsedilen bir isim. Moruinho gibi bir isimle yakın arkadaş. Şimdi Fatih Terim istese İtalya'dan, Mou üzerinden oyuncular gelmeyecek mi bize?Bu işler hiç belli olmaz. Geçen sene Seri - Nzonzi - Lemina üçlüsüne GS tarihinin en iyi orta saha tandemlerinden biri olur diyen kamyonla herif vardı burda ama dalga geçilen Aytaç Kara kadar performans veremedi hiçbiri.
Ek olarak, bu herif kurtarıcı seviyesinde olsa bu yaşta sana düşmez zaten. Defolarını törpileyip katkı alacaksın ve geliştireceksin. Bunu başarırsan zaten kelepir fiyata müthiş bi oyuncu kazanmış oluyorsun.
Azıcık filizlenen heriflere artık 6-7 milyon euro istiyorlar. İş ki sen bu herifleri filizlenmeden ya da düşüşte olduğu halde yapabileceklerini öngörüp alıp geleceksin.

adam devrede gitmiş zaten ispanyaya 10 maç normal sonra babası ölmüş son maçlarda ondan oynayamamışBenim derdim bu değil Onur, bu gibi gerçekten tonla adam var piyasada. Bu fiyatlar bu performansta sınırsız adam var hatta. Senin hocan yerel bir hoca değil. Bugün İtalya'da hâlâ saygıyla bahsedilen bir isim. Moruinho gibi bir isimle yakın arkadaş. Şimdi Fatih Terim istese İtalya'dan, Mou üzerinden oyuncular gelmeyecek mi bize?
Bu adama bakıyoruz 10 maça çıkmış ispanyada. Sakat ya da pandemi ona bakmıyorum oynadığı maçlara bakıyorum. Sonra dönüyorum bi de menajere bakıyorum. Belli ki bizim yönetim hiç bir şey yapmıyor tek kelimeyle rezillik. Bu menajer oyunlarını beşiktaşta gördük yıllar önce. Dersimizi almıyoruz hepsi bu
üstat haklı sanki abiOkan Koç: “Falcao istediği kadar iyi olsun. Gerekli katkıyı veremez. Beyin istiyor, fizik istemiyor.”
![]()
herifi daha dün almadı mı 20 milyona nivkasılCallum Wilson fbye gelirse söverim![]()
Tabi ki 40-50 mac cikaramaz belki de ama kendine iyi bakarsa bu sezon 30+ mac oynar. Zaten rotasyonda Diagne var.üstat haklı sanki abi![]()