Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhtemelen birkaç yıl sonra geri almak için bir ton para dökecek Madrid.

Habertürk muhabiri Erhan Adıgüzel: "Galatasaray’ın yeni transferi Etobo için KAP açıklaması 19.05’te app üzerinden açıklanacak. Satın alma opsiyonuyla kiralandı."
Satın alma opsiyonu ne kadar umarım piyasa değeri olan 4 milyon euro'nun üzerinde değildir sonra iyi oynasa dahi alamıyoruz yav

adam devrede gitmiş zaten ispanyaya 10 maç normal sonra babası ölmüş son maçlarda ondan oynayamamış
Diğer maçlarda oynamama sebebini sorgulamıyorum. Benim sorguladığım bu adam gibi tonla oyuncu varken üstelik şu an boşta olan isimler de buna dahil biz niye halen Davila denen adamın parmağında oynattığı bir kulüp gibi davranıyoruz? Hisse mi aldı bu adam bizim kulüpten, sportif direktör oldu da bizim mi haberimiz yok? Cengiz'in askerlik arkadaşı mı?

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, Etebo'yu bedelsiz olarak kiraladı. Oyuncu İstanbul'a geliyor."

Yalnız yönetim acayip beceriksiz ha. Da villa parmağında oynatıyor bunları.

Ali Naci Küçük: "Etebo, Galatasaray'ın çok istediği bir transferdi." (Radyo Gol)

:asd:
bu transfer dönemi şunu göstermiştir ki Galatasaray muhabirlerinin çalıştıkları yerden aldıkları para haram ,şikeci febe muhabirlerinin aldıkları helal paraymış. (ceketini yakan beyinsiz ve o gözlüklü şeref yoksunu herif hariç )

Rodop gene haklı çıktı Arkadaşlar Galatasaray'ın alacağı oyuncu İngiltereden 22-23-24- bandında olacak satın alma opsiyonu zorunlu olacak dedi adama sövdünüz ama adam haklı çıktı 😂

eteboyu alcana ndiyayeyi getir hic olmazsa sakatlanmaz, bu sene heralde bunlar hic bir macin takip edilmesini istemiyorlar, bana uyar izelemem olur biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt