GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 109

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
644,9K
Sayfa
109/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:D Harbiden drogba nin video su var :D su takim arkadaslariyla

Eboue / Kolo / Drogba ile Volkan'a korku salcaz mesajı veriyo GS TV :cool:

cam bıblo .. gördukte topak olcak olana yazık:)

Drogba gelsin beyler yapmayın allah aşkına, drogba bu adı yeter. Sneijder gibi.

R. Carlos un da ismi vardı ve güyya ismi yeterdi.

İsmi yeter mantığını anlayamıyorum, beyler adam 35 yaşında ve kanayan yaramız stoper-sol bek.

İlla yıldız alınacaksa sol beke alsınlar Drogba seviyesinde madem.

Yıldız illa da forvette olur diye bişey yok ki.

Jonh Terry yi alsınlar mesela

jbrq9.jpg
[/URL][/IMG]

Gs tv fildişi milli takımını gösterdi tövbe estağfurullah:)

Daha önce de yazdım yine yazıyorum. Bizim asıl sorunumuz orta sahada. Melo-Selçuk-Hamit-Emre-Amrabat, hiçbirisi yeterince agresif değil, koşmuyorlar, basmıyorlar, doğru dürüst adam takip etmiyorlar. Eboue sürekli ileri çıkıyor geriye destek vermiyor. Riera ise ne yapacağını bilmiyor.

Biz bu sezon 4-4-2 değil 2-4-4 oynuyoruz. Bizim stoperler hem bek hem stoper oynuyor.

Hocanın ileride basma felsefesini uygulamaya devam edeceksek, Dany ile Semih bizim için vazgeçilmez oyuncular. Granqvist benzeri ağır stoperlerle orta sahadan yardım almadan Anadolu takımlarının kendinden motorlu zenci forvetlerini nasıl durduracağımızı doğrusu çok merak ediyorum. Adamlar top aldı mı, daha kontrol edemeden, süratlenemeden kene gibi yapışmamız lazım. Bu da orta sahada yapılacak bir iş.

Neticede bu kadro iş yapar ancak Hamit'in artık adam gibi oynaması ve geçen sezonki Melo, Selçuk ve Engin'in bir an önce geri gelmesi gerekiyor.

Daha önce de yazdım yine yazıyorum. Bizim asıl sorunumuz orta sahada. Melo-Selçuk-Hamit-Emre-Amrabat, hiçbirisi yeterince agresif değil, koşmuyorlar, basmıyorlar, doğru dürüst adam takip etmiyorlar. Eboue sürekli ileri çıkıyor geriye destek vermiyor. Riera ise ne yapacağını bilmiyor.

Biz bu sezon 4-4-2 değil 2-4-4 oynuyoruz. Bizim stoperler hem bek hem stoper oynuyor.

Hocanın ileride basma felsefesini uygulamaya devam edeceksek, Dany ile Semih bizim için vazgeçilmez oyuncular. Granqvist benzeri ağır stoperlerle orta sahadan yardım almadan Anadolu takımlarının kendinden motorlu zenci forvetlerini nasıl durduracağımızı doğrusu çok merak ediyorum. Adamlar top aldı mı, daha kontrol edemeden, süratlenemeden kene gibi yapışmamız lazım. Bu da orta sahada yapılacak bir iş.

Neticede bu kadro iş yapar ancak Hamit'in artık adam gibi oynaması ve geçen sezonki Melo, Selçuk ve Engin'in bir an önce geri gelmesi gerekiyor.

Xavi,İniesta,Fabregas,Busquets,Alonso çok mu agresif?

fatih terim:"hasan şaşı antremanlarda izliyosunuz, genç olup koşmayan olacağına, tecrübeli olup topu koşturan olsun"

dese keşke

drogba akar....:D

Adamın biri tweet atmış sneijderin hediyesi diye :D

eleman çok zalım topçu izleyin

Link

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri