Faruk Temirci
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
Harbiden drogba nin video su var
su takim arkadaslariyla
Drogba gelsin beyler yapmayın allah aşkına, drogba bu adı yeter. Sneijder gibi.
gstv açın beyler![]()
bakın kım var![]()
levent tuzemen?
https://www.gscimbom.com/forum/futb...32955-_14-wesley-sneijder-62.html#post5836099
biriniz bari paylastıgım seye olmamıs falan desin bosamı ugrastım laaaaa![]()
Gs tv fildişi milli takımını gösterdi tövbe estağfurullah![]()
Gs tv fildişi milli takımını gösterdi tövbe estağfurullah![]()
Daha önce de yazdım yine yazıyorum. Bizim asıl sorunumuz orta sahada. Melo-Selçuk-Hamit-Emre-Amrabat, hiçbirisi yeterince agresif değil, koşmuyorlar, basmıyorlar, doğru dürüst adam takip etmiyorlar. Eboue sürekli ileri çıkıyor geriye destek vermiyor. Riera ise ne yapacağını bilmiyor.
Biz bu sezon 4-4-2 değil 2-4-4 oynuyoruz. Bizim stoperler hem bek hem stoper oynuyor.
Hocanın ileride basma felsefesini uygulamaya devam edeceksek, Dany ile Semih bizim için vazgeçilmez oyuncular. Granqvist benzeri ağır stoperlerle orta sahadan yardım almadan Anadolu takımlarının kendinden motorlu zenci forvetlerini nasıl durduracağımızı doğrusu çok merak ediyorum. Adamlar top aldı mı, daha kontrol edemeden, süratlenemeden kene gibi yapışmamız lazım. Bu da orta sahada yapılacak bir iş.
Neticede bu kadro iş yapar ancak Hamit'in artık adam gibi oynaması ve geçen sezonki Melo, Selçuk ve Engin'in bir an önce geri gelmesi gerekiyor.
Xavi,İniesta,Fabregas,Busquets,Alonso çok mu agresif?
Xavi,İniesta,Fabregas,Busquets,Alonso çok mu agresif?