GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 110

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
644,9K
Sayfa
110/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaptaki sneijder yazısını görmekten sıkıldım:D

BBdHw7nCEAAf3JS.jpg:large

Adamın biri tweet atmış sneijderin hediyesi diye :D

eleman çok zalım topçu izleyin

Amrabat yerine böyle bi adam alınsaydı keşke. Bayılıyorum bu tarz çizgi oyuncularına.

Xavi,İniesta,Fabregas,Busquets,Alonso çok mu agresif?

Sen +75% topa sahip olma , 80% başarı oranıyla her maç +500 pas yap, agresif olmana gerek kalmıyor çünkü top rakibe geçmiyor zaten.

Ama Barcelona'nın bütün bunlardan daha önemli ama gözden kaçan bir özelliği var. Google'da "Barcelona'nın esrarengiz 6 saniye kuralı" diye arat, ne demek istediğimi anlarsın.

[video=youtube;vE1ttwYrBOg]https://www.youtube.com/watch?v=vE1ttwYrBOg&feature=youtu.be[/video]

Sen +75% topa sahip olma , 80% başarı oranıyla her maç +500 pas yap, agresif olmana gerek kalmıyor çünkü top rakibe geçmiyor zaten.

Ama Barcelona'nın bütün bunlardan daha önemli ama gözden kaçan bir özelliği var. Google'da "Barcelona'nın esrarengiz 6 saniye kuralı" diye arat, ne demek istediğimi anlarsın.

6 saniye messi-ineastaya özeldir. diğerleri sn bile dokunmuyor topa...

pas pas pas pas messi 6ın vuruşş:lol:

bunun örneği.

süper kupa jardel gol öncesi pas trafiğidir.. sağ-sola-pas pas altın vuruş :)

Daha düşük maliyette olurdu hemde. En az zararla kurtulmaya bakalım bence Amrabat'tan. Amrabat kötü futbolcu demiyorum ama böyle bi adam daha iyi olabilirdi.

kesinlikle ya amrabatın sorunu bence pişemiyo bi pişmedi gitti CL De iyi oynadı tekliflerde var dedi gazeteler keske romaya falan 8-10 versek Ha belkide patlama yapar pişer 20-30 milyon Euro eder oda olabilir ama pişmesine kaldıysak işimiz zor gibi görünüyo gelecek sezonlar icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri