Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

6 saniye messi-ineastaya özeldir. diğerleri sn bile dokunmuyor topa...

pas pas pas pas messi 6ın vuruşş:lol:

bunun örneği.

süper kupa jardel gol öncesi pas trafiğidir.. sağ-sola-pas pas altın vuruş :)

Belli ki ayrı şeylerden bahsediyoruz. Açık yazayım da netleşsin. Barcelona top kaybettiği anda çok yoğun bir hücum pres başlatarak topu 6 saniye içerisinde geri kazanır. Benim agresiflikten kastım rakibe tekme tokat girmek değil zaten, aman verdirmeyen hücum pres ki biz bunu yapabildiğimiz için 2000'de UEFA kupasını kaldırabilmiştik.

[video=youtube;MzNyocFvkKA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MzNyocFvkKA[/video]

yeni transfer haberleri gelmedi ama keyfiniz yerine gelsin beyler :asd:

Aynen kardeşim Sneijder gibi bir adamın önünde bitirici birisi olmalı.

Ben Burak'ın , Sneijder'in paslarıyla bol bol gol atacağını düşünüyorum , Sneijder'in zaten akıl dolu paslarıyla Burağa çok bir iş yapmak kalmaz düzgün bir vuruş ile golleri sıralar gibime geliyor ve bence bitirici bir forvet Burak.

Sa, hayırlı nöbetler.. Gelişme var mı beyler ?

İ.Seten'in 6 ay yok dediği RVP bizim maçta sahadaydı,itibar etmeyin:asd:

Balık tutmayı öğretelim. Yukarıdaki menüden GSC Topluluk'a tıkla, Üye Listesine tıkla, ordan Şerek Aydın'ı bul.

Ek olarak sağ üstte likes kısmından direk şeref aydın profiline de gidebilirler isteyenler zaten şeref bey ne zaman yazsa çok beğeni alıyor böylece yazdığı zamanlarda hep o listede oluyor isteyen arkadaşlar buradan da kolayca ulaşabilir.

En komiği de Burak'a bitirici değil denmesi zaten :asd:

Hadi top saklayamıyo, pas atamıyo, top kontrolü zayıf dersiniz eyv derim ama bitirici değil nedir ya ? adam o hayran olduğunuz Avrupa'daki forvetlerin çoğundan daha bitirici ben değil oranlar söylüyo bunu ...

samet hıyarı 1980 lerın taktiğni uyguluyor adamım sakat sakat dıye ağlıyor ilk 11 oynatıcak bakın görün sanki onun almeidasından fernandesinden korkuyoz

Drogba - Kolo Toure bu ligin altını üstüne getirir.

beyler bilet alacaktım şöyle uyarı alıyorum nedeni nedir?

Galatasaray AŞ. - Beşiktaş AŞ. sadece ön koşul ürünlerini almış müşterilere satılmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt