Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Caktirmiyorlar belki ama, Burak´a gicik olan cok Galatasarayli varmis.

Her firsatta yerin dibine sokmayi ihmal etmiyorlar.

Burak´in olayi bu zaten. Kaleciyle karsi karsiya kalmak.

Biz full saldirdigimiz icin o imkani bulmuyor ki adam.

Burak, Selcuk, Hamit, Semih gibi futbolculara öyle yada böyle mahkumuz.

Baska secenek yok bircok mac icin. Insanlari kirmayin. Destek olun biraz

forum yöneticileri çok ayıp ediyorsunuz şeref aydına eskiden bi kuş vardı sayfa ile beraber hareket ederdi o kuşun ağzına şeref aydın linki yapıştırın sayfa ıle beraber yukarı aşşağı gitsin herkes anında ulaşsın kendisine :D

Granqvist hiç içime sinmiyor ya :(

Ben memnunum valahi, şu anda alınabilecek adamların içinde kalburüstü duranlardan. Ondan iyi çok adam var ama hep CL'de oynamış ya da takımı bırakmaya yanaşmaz. Kolay değil devre arasında banko oynayan birisini takımından ayırmak. 2-3 aday kalıyor zaten onları çıkarınca da. Kolo Toure listenin başı ama olması zor bence.

Sneijder'den daha çok istiyorum.

kolo-toure_30263118.jpg

Renktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?

Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.

beyler bilet alacaktım şöyle uyarı alıyorum nedeni nedir?

Galatasaray AŞ. - Beşiktaş AŞ. sadece ön koşul ürünlerini almış müşterilere satılmaktadır.

Ön koşul ürünü Selpak mendil. Yani maçtan sonra Samet ve Feda'ilerine:sad007: vermek için önce bir paket selpak alman gerekiyor. Bileti sonra satıyorlar.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten BJK SON İDMAN: Ağrıları artan Almeida'nın derbide ilk 18'e girme ihtimali çok az.. Sakatlığı süren Fernandes de en fazla 45 dk. oynar..

almeida kazma olabilir ama havadan butun toplarda adam vuruyor indiriyor ya da faulle durduruluyor o yüzden de sivok ile duran toplarda etkili oluyorlar almeidanın katkısı burda büyük ama kaçırma anlamında da çok fakat takımını çok iyi pozisyona sokuyor çünkü bütün defans onunla uğraşıyor şimdi defansımız rahatlar diye düşünüyorum beyler bu derbi sonuç belli olmaz (inşallah yeneceğiz ) rakibi küçümsemeden attıkça atmalıyız bizim takımın bir huyu var özellikle 2 fark oldu mu sanki maç bitmiş gibi rakibe fazla gol atmayalım(fener maçları) düşüncesine kapılıyoruz halbuki vurdukça vurmalıyız pancar motoru ta ta ta ta :D

-Kanatlardan dogru düzgün orta gelmedi ilk yarı Ligde.

-Hırslı Saldırıyor presde yapıyor

-öne gectigimzde ya da gol attıktan sonra biraz havalanıyor ama oda olabilir

-arma için elinden geleni yapıyor

-top almak için kanatlara kadar geliyor adama top gelmediginnden

Renktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?

Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.

Ben memnunum valahi, şu anda alınabilecek adamların içinde kalburüstü duranlardan. Ondan iyi çok adam var ama hep CL'de oynamış ya da takımı bırakmaya yanaşmaz. Kolay değil devre arasında banko oynayan birisini takımından ayırmak. 2-3 aday kalıyor zaten onları çıkarınca da. Kolo Toure listenin başı ama olması zor bence.

Orası öyle ama ne bileyim pek ısınamadım Granqvist'e :o

Sneijder'den daha çok istiyorum.

kolo-toure_30263118.jpg

Bende çok istiyordum fakat eski Toure'nin olmadığı hızını , çevikliğini kaybettiğini falan söylüyordu geçenlerde bir arkadaş , Fildişi forması ile izlemiş son maçını da. İzleyen , izlenimlerini paylaşacak olan var mı renktaşlar ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt