- 12 Haziran 2011
- 72.248
- 21.775
- 2.893
Cevap: Transfer Nöbeti
Granqvist hiç içime sinmiyor ya
Gece nerdeysek ordayız. Granqvist + Drogba yakın
Granqvist hiç içime sinmiyor ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl keyfim yerine geldi sorma!![]()
8 dkKevin Ashby @UEFAcomKevinA
UEFA President Michel Platini and GS Gianni Infantino will give a post Executive Committee press conference live on @UEFAcom from 14.30CET.
Granqvist hiç içime sinmiyor ya![]()
Granqvist uzak olsun ya.
Her GS Galatasaray deil abi..![]()
Her GS Galatasaray deil abi..![]()
beyler bilet alacaktım şöyle uyarı alıyorum nedeni nedir?
Galatasaray AŞ. - Beşiktaş AŞ. sadece ön koşul ürünlerini almış müşterilere satılmaktadır.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten BJK SON İDMAN: Ağrıları artan Almeida'nın derbide ilk 18'e girme ihtimali çok az.. Sakatlığı süren Fernandes de en fazla 45 dk. oynar..
Renktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?
Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.
ü.aysali neden hesaba katmiyosun.o saydigin adamlar gökten zembillemi indi f.terimin kadrosunaİmparatordan Önce - Barış Özbek, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, İmparatordan Sonra - Selçuk İnan, Felipe Melo, Wesley Sneijder. Şükredin gençler.
Ben memnunum valahi, şu anda alınabilecek adamların içinde kalburüstü duranlardan. Ondan iyi çok adam var ama hep CL'de oynamış ya da takımı bırakmaya yanaşmaz. Kolay değil devre arasında banko oynayan birisini takımından ayırmak. 2-3 aday kalıyor zaten onları çıkarınca da. Kolo Toure listenin başı ama olması zor bence.
Sneijder'den daha çok istiyorum.
![]()