Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S. A gardaslarim..duyum galiba fazla cikmadi..yeni girdim foruma..

hepinizin gozlerinden operim:lol:

Yaw şu takıma yabancı alınacaksa Avrupalı adam alınmalı, Afrikalı ve Güney Amerikalılar'ın iş ahlakı ve profesyonellikleri malumunuz...Hani 1 sene iyi oynasalar ertesi sene ortada pop-star gibi dolaşan adamlara dönüşüyorlar..Ha kısa vadede alınacaksa onu bilemem ama uzun vadede tercihim hep Avrupalı yabancılardan yana olur..

Transfer Nöbeti

Bende çok istiyordum fakat eski Toure'nin olmadığı hızını , çevikliğini kaybettiğini falan söylüyordu geçenlerde bir arkadaş , Fildişi forması ile izlemiş son maçını da. İzleyen , izlenimlerini paylaşacak olan var mı renktaşlar ?

Soyle soyleyim.. 100 metreyi Kolo 12 saniyede kosuyosa.. (Misal) Granqvist 15 saniyede kosar

Renktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?

Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.
daha ne olsun selcuk her topu alisinda buraka pas atmaktan anasi agladi adamin,bombos amrabata degilde 3 kisinin arasindaki buraka atilan paslarin haddi hesabi yok

S.A arkadaşlar reislerden haber var mı ?

_44510474_drogba_pa.jpg

Bende çok istiyordum fakat eski Toure'nin olmadığı hızını , çevikliğini kaybettiğini falan söylüyordu geçenlerde bir arkadaş , Fildişi forması ile izlemiş son maçını da. İzleyen , izlenimlerini paylaşacak olan var mı renktaşlar ?

Arkadaşın doğru söylemiş, Toure eskiyi mumla aratıyor..Fiziksel güç olarak bu adamın asla sıkıntısı olmamıştır ama hız ve çeviklik kavramlarını yitirmiş bir Toure var son 2-3 senedir..Zaten en son zayıflamayı takıntı haline getirdiği için yasaklı madde kullanmış ve ceza almıştı ondan beridir de toparlanamadı..Açıkçası ben çok sıcak bakmıyorum transferine..

Orası öyle ama ne bileyim pek ısınamadım Granqvist'e :o

Elmander'e de Ujfa'ya da maça çıkmadan önce ısınamamıştık :ayatollah: Herkes yıldız istiyor biliyorum ama bu adam bizim yapmamız gereken stoper çeşitliliğine tam uyuyor.

Dany, hızlı, tek hamleli değil, ama bunun yanında kafa toplarında zayıf, oyun zekası çok gelişmemiş bi adam

Semih'te hepsinden biraz var, komple bi stoper olma yolunda gidiyor.

Granqvist, yavaş, kimi zaman tek hamlede kalabilir ama hava hakimiyeti inanılmaz, fiziği gayet iyi, oyun zekası ve liderliği diğer iki oyuncudan daha iyi.

bizim sorunumuz burak alindiktan sonra basladi .. burak her daim onune top bekleyen bir yapida , fakat bizim oyun planimiz pres yapan orta acan kanatlara inmeye calisan tarzda , burak geldi herkes buragi golle bulusturmaya calisiyor selcuk birazda bu yuzden formdan dustu .. topu alan buraga sisirmeye basliyor topu.. necati top sakliyordu, ara pasi atiyordu, sut cekiyordu kafa atiyordu adam komple forvetti.. buragin biran once topu onune beklemek yerine necati tarzi oyuna donmesi lazim .. ayrica selcuk un da her pozisyonda buraki aramayi kesip gecen seneki gibi ara paslarina kisa toplara donmesi lazim .. biz uzun top oynamayalim ne olursa olsun !!!

Renktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?

Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.

burak-umut-elmander= top kontrolü yok-top tutma yok. nefret edilcek bişey yok. eksikleri var sadece. buda bence etkiliyor. 4-4-2 oynuyorsan mutlaka biri top tutmalı dağıtmalı. tek forvet+sneijder olsa burak iş görür.

ikisi birden sürekli koşu yaparsa-orta saha ofansif anlamda verim sağlamıyor bence. topu tutacaksınki orta saha elemanları yakınlaşsın.

-----------------melo------------

--------------------orta saha çizigis diyin-----------

hamit-------------------selçuk-----------------------

----------------------------------------------------amrabat------------

------------umut----------------------burak------ arada 30-35 metre mesafe var..

kapalı defanslara karşıda kanatlara atıyorlar kendilerini. ortadan delemiyorsun. orta yapsanda kafa topları etkili değil..

geçen sene necati daha yakındı. alıyordu tutuyordu , pas yapıp orta sahayı raki orta sahaya yaklaştrıyordu. top kaybı olsa bile ani presle top kapıyorduk çıkarmıyorduk..

yukardaki olduğu zaman özellikle beklerde orta sahaya yaklaşınca. uzun pas sonrası dönen toplara pres yapınca orta alan geçiliyo çabukk..

Granqvist'in çok daha yavaş olduğunu zaten biliyorum Oktay Abi fakat Toure eski formunda değil vs. gibisinden bir şeyler diyorlardı.

Eurosport veriyor maçları, ne Drogba eki Drogba ne de Toure eski Toure. Ama lig içinde ikisi de performansını çeker yukarıya.

bakma sen milletin dedigine toure hala reistir,soyleyenlere kalsa pepe veya david luizi almamiz gerekir

granqvist için büyük kulüplerin de adı geçmiş italyada milan inter juve gibi eleman boş değil gibi vay be öğretmen olduk bi haberiz herşeyden futbolun içindeyken analizini bile çıkarırdım şimdi size elemanın sakatlıklarından gözlemci raporlarına kadar :) en önemli özelliği hücumu sevmesi ve ileri doğru dribblingleriymiş hollandada bir sezonda 14 gol atmışlığı var :D

Burak iyi mı kotumu orasını bılemem tartısılır.keza benım ıcın top suremeyen bırıne ben ıyı futbolcu diyemem ama tek sorun

Fatih hocanın burak ı kotude oynasa ıyıde oynasa sureklı 11 de tutması.Burak da bunun ozguvenı var asla 11 ın degısmez futbolcusu oldugunu bılıyor.O yuzden ekstra caba ıcıne gırmıyo hıc forma elden gıdıcek dıye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt