Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak tek forvet oynayabilir mi sizce?
Bende çok istiyordum fakat eski Toure'nin olmadığı hızını , çevikliğini kaybettiğini falan söylüyordu geçenlerde bir arkadaş , Fildişi forması ile izlemiş son maçını da. İzleyen , izlenimlerini paylaşacak olan var mı renktaşlar ?
Ön koşul ürünü Selpak mendil. Yani maçtan sonra Samet ve Feda'ilerine:sad007: vermek için önce bir paket selpak alman gerekiyor. Bileti sonra satıyorlar.
daha ne olsun selcuk her topu alisinda buraka pas atmaktan anasi agladi adamin,bombos amrabata degilde 3 kisinin arasindaki buraka atilan paslarin haddi hesabi yokRenktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?
Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.
cidden neden böyle bir uyarı alıyorum? yer var bilet alamiyorum.

Soyle soyleyim.. 100 metreyi Kolo 12 saniyede kosuyosa.. (Misal) Granqvist 15 saniyede kosar
S.A arkadaşlar reislerden haber var mı ?
![]()
Bende çok istiyordum fakat eski Toure'nin olmadığı hızını , çevikliğini kaybettiğini falan söylüyordu geçenlerde bir arkadaş , Fildişi forması ile izlemiş son maçını da. İzleyen , izlenimlerini paylaşacak olan var mı renktaşlar ?
Orası öyle ama ne bileyim pek ısınamadım Granqvist'e![]()
gelsinde kamil aramiza donsun
Renktaşlar Burağa sallıyorsunuz ama bu adamın arkasında düzgün bir playmaker var mıydı ilk yarıda kimden paslar aldıda atamadı biraz örneklerle açıklar mısınız ?
Maçların çoğunu izleyemedim bu sezon işlerimden dolayı ciddi anlamda soruyorum eksikleri neler bu çocuğun. Pres mi yapmıyor, son vuruşu mu kötü nedir yani bu kadar nefretle yorumlar yazılmasının sebebi.
Granqvist'in çok daha yavaş olduğunu zaten biliyorum Oktay Abi fakat Toure eski formunda değil vs. gibisinden bir şeyler diyorlardı.