GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 13

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
646,3K
Sayfa
13/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dünden beri pek giremiyorum drogba söylentilerine açıklık getirirmisiniz acaba. başka hangi futbolcular var bide gündemde.

o, değilde sol bekimiz stoperimiz yok drogba nerden çıktı 35lik adama milyonlarımı bayılcaz bide :/

Selamlar. Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. Yorum yapmadan önce kendinizi tanıtıp bir de soğuk duş alırsanız seviniriz. Ha bu arada Drogba derken 3 kez besmele çekin :D

dünden beri pek giremiyorum drogba söylentilerine açıklık getirirmisiniz acaba. başka hangi futbolcular var bide gündemde.

o, değilde sol bekimiz stoperimiz yok drogba nerden çıktı 35lik adama milyonlarımı bayılcaz bide :/

ilk şeref aydın söyledi

sonra bikaç kişi daha dogrular nitelikte twit attı

Şeref dedi Drogbaya teklif yapmışız, stoper de gelecekmiş

Hepinizi alıcaz oğlum hepinizi alıcaz lannnnnnnn. .PArasıyla değil mii?? Senide alıcaz messi senide alıcaz CR7 .. Akıllı olun... !:cool:

Beyler iyi geceler ben baya baktımda bu bileti nerden teslim alıcaz onu bulamadım yardımcı olabilecek olan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt