Selcuk Ihsan
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
enteresan. yarin kap'a bildirim gelecek, heyecan yok. granqvist'dir herhalde?
enteresan. yarin kap'a bildirim gelecek, heyecan yok. granqvist'dir herhalde?
dünden beri pek giremiyorum drogba söylentilerine açıklık getirirmisiniz acaba. başka hangi futbolcular var bide gündemde.
o, değilde sol bekimiz stoperimiz yok drogba nerden çıktı 35lik adama milyonlarımı bayılcaz bide :/
dünden beri pek giremiyorum drogba söylentilerine açıklık getirirmisiniz acaba. başka hangi futbolcular var bide gündemde.
o, değilde sol bekimiz stoperimiz yok drogba nerden çıktı 35lik adama milyonlarımı bayılcaz bide :/
Amkspor @AmksporHepiniz alıcaz oğlum hepinizi alıcaz lannnnnnnn. .PArasıyla değil mii?? Senide alıcaz messi senide alıcaz CR7 .. Akıllı olun... !:cool:
Hadi be ********************* ....
Hadi be ********************* ....
Ftw @FtwGS
DI DI DI DI DI DI DI DI DI DI DI DI DI DI DI
Hayirli olsun