Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba gelirse sol bek mi oynayacak ya da forvette tek kalıp Burak yedek mi olacak ya da çift forvet mi oynayacağız bunlar hakkında düşüncesi olan var mı?

aboooow. gercek hesabimi serefin bu. yemeyin beni simdi. ya Drogba bu ya. aglacam bu yasdan sonra ya :sad007:

Tutmayin oglum beni ya bu sefer cididen bende kesecem usaklari

birisi kolpa desin yalan desin bir sey desin ya.

Gerçek hesabı bir burda bir de ekside yazıyor zaten reis.:asd:

Hep diyordum. Fatih Terim´e böyle kadro yakisir diye. Simdi Avrupa´ya meydan okuma zamani Imparator.

Anlamadim ne dediniz?

9E3A8278F083B05D8E2E4590F1673.jpg

Adam ne desin Drogba Galatasaray'da demiş imzaya gidiliyor demiş :asd:

Zaten bahsedilen adam Drogba.Şu an bir turnuvada mücadele ettiği için böyle bir şey varsa fazla saklayamaz yöneticiler.Afrika'ya iniş yapıldığı,Drogba ile buluştukları an resin,video,swf düşer nete :asd:

--------------------Muslera--------------------

eboue------s.kaya-----------s.taşcı--------riera

------------hamit----melo----selçuk------------

--------------------sneijder--------------------

-------------drogba-------burak----------------

Alın size 6 yabancı s.taşcı yerine yabancı stoper gelirse melo yerine yekta oynar olur biter.

ben iki saatdir diyorum bitti diye kimse inanmiyor :D biz diyince bisey yok seref diyince auvvvvvv :D

Bu transfer olur olmaz önemli değil fakat bu konuda bir şey söylemek istiyorum yönetim ve hoca gerçekten takımımızın adına yakışır şekilde büyük oynuyor helal olsun fakat kardeşim bir forma alıcam kaç gündür gezmediğim yer kalmadı hiç bir yerde parçalı formanın large veya mediumu yok dün çadıra gittim orada bile yok sen böyle adamlar alıyorsun taraftar gaza gelmişken neden depolamıyorsun formaları bu gazdan maksimum derecede yararlanmak için stada kadar gitmem mi gerekiyor 1 forma almak için öteki storelerde neden yeterli stok yok lütfen Gs store ile ilgilenen yönetici taraftarın bu gazını iyi değerlendirsin ve kulübümüz daha çok para kazansın.

Inanmiyorum.

Seref salliyor bence,bu hesap gercek mi beyler?

Tabi benimde fena çevrem yok. Galatasaray lisesi mezunu Kuzenlerim. Eskiler hep birbirini tanır bilirsiniz. Geçen erkek voleybol maçında yine bunun muhabbeti geçti. Yöneticiler defans için arayışta olduklarını söyledi. Buna bülent tulun dahil. (kendisi o gün yurtdışından yeni gelmişti ve maçta değildi telefondan konuştular ama isim vermedi.) Biraz önce bende merak edip sordum kuzene ne oluyor. Aynen cevap drogba olayı palavra. Defans için bakıyorlar dedi.
seref aydın yalan soyluyor kuzenin dogru soyluyor oylemi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt