Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu haber doğru olabilir şu an kuzenim guney afrikada iş dolayısıyla gs forması imzalattım diyordu alakasız bir şey ama neden olmasın!

Tabi benimde fena çevrem yok. Galatasaray lisesi mezunu Kuzenlerim. Eskiler hep birbirini tanır bilirsiniz.

Geçen erkek voleybol maçında yine bunun muhabbeti geçti. Yöneticiler defans için arayışta olduklarını söyledi. Buna bülent tulun dahil. (kendisi o gün yurtdışından yeni gelmişti ve maçta değildi telefondan konuştular ama isim vermedi.)

Biraz önce bende merak edip sordum kuzene ne oluyor. Aynen cevap drogba olayı palavra. Defans için bakıyorlar dedi.

Hocam Şeref Bey'in referansı olduğu için daha önceden Sneijder olayında vs. olsun , güvenilirliği son derece yüksek , bakalım , Drogba olayı ya Şeref Bey'in güvenilirliğini sarsıp , sizinkine tavan yaptıracak , ya da sizin güvenilirliğinizi tamamen yok edip , Şeref Bey'in doruklarda olan güvenirliğine ek olacak. :)

Drogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eğer Drogba gelirse, şimdi Yalçın düşünsün :D İçinden geçer yeminle :D

Büyük konusmuyorum. Bu bir tespittir bana göre. Cünkü katkisini, etkisini hayal edebiliyorum.

Drogba Galatasaray´i sampiyon yapar.

Necati´nin katkisini bi hatirlayin. Simdi de Drogba´yi düsünün. Durduramazlar. Namümkün

Drogba en az 20 tane sallar lig+cl'de

Bende diyorum ki bu haberi çıkaranlar çok ayıp ediyor. Çok kişinin ahını alacaklar.

Boş yere insanları umutlandırıyorlar.

Drogba gelirse. Baskan kafaya koymus schalkeyi :asd:

Sneijder hemen katkı vermesi beklenmemesi gereken bir isim ama aksine Drogba 34 yaşında gelse bile ligi sallar şu an.Durdurabilecek defans yok.

Tek sıkıntı alacağı ücret ve dengeler, ek olarak defansif eksikliğimiz varken böyle bir hamlenin gelmesi.

kombine alanlar şanslı bundan sonra içerdeki her maç karaborsa olur.

Tabi benimde fena çevrem yok. Galatasaray lisesi mezunu Kuzenlerim. Eskiler hep birbirini tanır bilirsiniz.

Geçen erkek voleybol maçında yine bunun muhabbeti geçti. Yöneticiler defans için arayışta olduklarını söyledi. Buna bülent tulun dahil. (kendisi o gün yurtdışından yeni gelmişti ve maçta değildi telefondan konuştular ama isim vermedi.)

Biraz önce bende merak edip sordum kuzene ne oluyor. Aynen cevap drogba olayı palavra. Defans için bakıyorlar dedi.

şeref aydın kuzeninizden daha referanslı bir arkadaş. tabi siz kuzeninize inanmakta özgürsünüz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt