Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bakınız bir leş yorumcu forumu karıştırıyor kargaşaya gerek yok drogba gelicek gelmesede yalan değil şerefin söyledikleri beğenmiyosanız başka foruma bu forumda şeref kral :D

Yahu anlamakta güçlük çekiyorum renktaş. Ben ne dedim ? Ben gelmeyecek diyemez miyim? Neden leş oluyoruz:? neden forumu karıştırıyoruz anlamadım?

Şeref birinci resim benim yazım, mesajı girdikten sonra 1-1,5 hafta demişssin. Ve görüşmeler o esnada devam ediyordu. o kadar zaman olmadan açıklandı transfer. Ben hala sana inanmıyorum. Resmi site ve birinci ağız hariç. Bu forumuda kullanmamdaki neden verilen isimlerin konusulması hosuma gidiyor. Duyumcu olmak güzel bir şey yüksek ego verir insana.Bununla zaman geciren insanlarda mevcut. Fakat bu kadar herseyi net duyabiliyorken neden burdasın ? Bunu değerlendirsene.? Olmaz cunku duydukların duyulmuşlardır. Yorumlama mantığına sahipsin sadece. Birinci ağızdan bi şey duyman mumkun değil..

yahu senin inanıp inanmaman önemli degil. sen adama onları yazmışsın ve rezil olmuşsun. ama hala konuşabiliyorsun.

Şeref Aydın'ın ne çıkarı olacak bizden yapmayın etmeyin.

Transfer döneminin heyecanı duyumdur zaten olur olmaz o farklı ama heyecanı yaşayın olsun bitsin,namus meselesi değil futbol eğlence arkadaşlar.

Hayır illa maddi çıkar olması gerekmez. Bazıları ego peşindedir. tanınmak ister, tanınır olmak ister. Takipçileri artsın peşindedir. Bu da bir çıkardır ama Ben bu adamın böyle bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta duyduklarını anlatma biçimi zaten o insanın yapısını 3 aşağı 5 yukarı anlatır.

Böyle duyumunu kendini büyükten satarak paylaşıyosa o adam egoisttir. Şeref Aydın'ın duyumlarını paylaşımlarını takip ediyorum da. Ya hiç havalı değil, olduğu gibi anlatıyor. Ve senin benim gibi Galatasaraylı olduğunu hissediyosun çoşkusundan.

Hee açık söliyim, burda onu savunmamın sebebi de zaten sadeliği, egoist olmayışı ve hissettiği Galatasaray çoşkusudur. Bunlardan herhangi birinde değişme olmaya başlarsa ilk sallayanlardan birisi ben olurum orası ayrı:rolleyes:

Şeref Aydın'a inanın ve ya inanmayın umrumda değil. Sanki adam zorla inanın diye kafanıza silah dayadı.

Selamun Aleykum ağalar. Şeref Aydın en son ne dedi? kısa bi özet geçermisiniz?

Drogba gelirse ben :

j92x5.gif

Yahu anlamakta güçlük çekiyorum renktaş. Ben ne dedim ? Ben gelmeyecek diyemez miyim? Neden leş oluyoruz:? neden forumu karıştırıyoruz anlamadım?

yorum yapmak en doğal hakkımız tabiki ama herkes dyum yapıyo isim vermek zorunda değil şerefte isim vermiyo ama güveniyoruz sonuçta kimseye güvenmezsek forumu kapatalım resmi site bekliyelim eskiden böyle değilmiydi

şref aydın duyumcu değilki adam içerden bilgi alıyor.hala inanmayan var

Hayır illa maddi çıkar olması gerekmez. Bazıları ego peşindedir. tanınmak ister, tanınır olmak ister. Takipçileri artsın peşindedir. Bu da bir çıkardır ama Ben bu adamın böyle bir ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta duyduklarını anlatma biçimi zaten o insanın yapısını 3 aşağı 5 yukarı anlatır.

Böyle duyumunu kendini büyükten satarak paylaşıyosa o adam egoisttir. Şeref Aydın'ın duyumlarını paylaşımlarını takip ediyorum da. Ya hiç havalı değil, olduğu gibi anlatıyor. Ve senin benim gibi Galatasaraylı olduğunu hissediyosun çoşkusundan.

Hee açık söliyim, burda onu savunmamın sebebi de zaten sadeliği, egoist olmayışı ve hissettiği Galatasaray çoşkusudur. Bunlardan herhangi birinde değişme olmaya başlarsa ilk sallayanlardan birisi ben olurum orası ayrı:rolleyes:

Twitterını kapatan bir adamdır zaten Şeref ego asıl onu çekemeyenlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt