Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

edebe adaba girme senin icin fena olur,senle muhabbeti bu mesajla kesiyorum yoksa forumdan atilmak hatta ihrac seviyesine gelirim bir sonraki mesajimda,onun icin bak isine hadiii

Mario Jardel baya bi efsane oyuncuydu Lisbon'a niye gittigini hatirlamiyorum ama cok uzulmustum. adamin istatistikleri gayet net. kosmuyodu ama finishingi 20'ydi.

Renktaş en son gördüğüm de bir ligin 5. ligine transfer olmuştu:)

Bildiğin pick up ın tepesine çıkartmışlar şehir turu attırıyolardı:)

Kesinlikle aynı düşüncedeydim. Koşmuyor, mücadele etmiyordu ama ayağına geleni de takıyordu. Bitirici forvetti ama hadi bizden gitti neden 5.lige düştü anlayamadım.

drogbanın bıze gelmemesi için hiç bir neden yok neden champıons lig yeni heycan eboue gazı avrupaya nam salmış taraftar ambıans artı dünya klubu olmamızz :yenieek:

Bak arkadaşım edebinle konuş her şeyden önce.

Kim istemez drogabanın gelmesini. O zaman yazalım yarın falcao gelecek diye olsun bitsin. Ben duyumun yanlış olduğunu söylüyorum. Ben olay tesbiti yapıyorum sen kişilerden gidiyorsun. Sen inanmakta serbestin. Ben burada umut tacirliği yapılmasını istemediğim insanların umutlara kapıldığı için üzülmesini istemiyorum hepsi bu.

sana göre yanlış sonuçta şeref aydına güvenmemekte senin elinde ama hemen karalama kampanyası yönetim yalanlamadı ayrıca çok değerli spor yazarları teklif olduğunu söyledi drogba çinde şu an alınması zor değil sanki messi dedik ayrıca defansta alınıcaktır

adminler 10 dakıka ara verelım millet seref aydın için birbirine gircek

Drogba son afrika kupa macinda nasildi? Izleyen oldu mu...

şeref aydın hakkında cins cins yorum yapmayın ,transfer beklemeyen de boş yere yorum yapıp,kafa bozmasın.

Mario Jardel baya bi efsane oyuncuydu Lisbon'a niye gittigini hatirlamiyorum ama cok uzulmustum. adamin istatistikleri gayet net. kosmuyodu ama finishingi 20'ydi.

dedim ya 17 yaşındayım uefayı aldıgımızda 4 5 yaşındaydım pek hatırlamıyorum ama sonradan izlediğim videolardan çok kaliteli bir oyuncu oldugunu ögrendim ama tam takip edemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt