Serhat Özdemir
Sarı Üye
- 16 Ağustos 2012
- 922
- 886
- 1.353
Cevap: Transfer Nöbeti
Lacina Traore?
Lacina Traore?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu o da Fil Dişiliydi. U21 Dünya Kupasında parlamıştı hatta.
en son sneijderede diyodunuz totemmi buuu benim en yakın arkadaşım sneijdere gelmez dedi en son ana kadar![]()
Anzhi'de![]()
Mario Jardel baya bi efsane oyuncuydu Lisbon'a niye gittigini hatirlamiyorum ama cok uzulmustum. adamin istatistikleri gayet net. kosmuyodu ama finishingi 20'ydi.
Bak arkadaşım edebinle konuş her şeyden önce.
Kim istemez drogabanın gelmesini. O zaman yazalım yarın falcao gelecek diye olsun bitsin. Ben duyumun yanlış olduğunu söylüyorum. Ben olay tesbiti yapıyorum sen kişilerden gidiyorsun. Sen inanmakta serbestin. Ben burada umut tacirliği yapılmasını istemediğim insanların umutlara kapıldığı için üzülmesini istemiyorum hepsi bu.
Yapma be Ruslarmı kaptı bu elemanı çok sağlam bir şey olacağa benziyordu. Vay be.
Souleymane Coullibaly şuan Tottenham altyapısında. Bugün bi takıma kiralandı Grosseto idi galiba.
Stoperde gelmez. hiçbiri gelmez lan!![]()
Ohooo çok oldu ona. Önce başka bir kulübe gitmişti. O oraya giderken biz Stancu'yu almıştık![]()
Bende son güne kadar gelmez diyenlerdendim.![]()
Mario Jardel baya bi efsane oyuncuydu Lisbon'a niye gittigini hatirlamiyorum ama cok uzulmustum. adamin istatistikleri gayet net. kosmuyodu ama finishingi 20'ydi.
Drogba son afrika kupa macinda nasildi? Izleyen oldu mu...