Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seref Aydin'dan bende nasibimi almisim :asd:

aman transferler olsun da, ben raziyim böyle seylere :D:D

ayrica benim mesajimda herhangi bir kötüleme yok sadece seref o gün yöneticiler italya ya gidecek dedi, ama yöneticiler o gün gitmedi, sanirim iki gün sonra falan gittiler... nöbete devam seref aydin, sikma canini ;-)

Timurlenk:

Toure icin güney afrikaya gidersen drogbayla ilgilenmek yanlis olur

demek istemis

Gençlerbirliği selamlar.2 gündür yoktum.

Biri özet geçebilir mi?Drogba işi nedir? :cool:

belki biz ıstakozu önceden yemeyi seviyoruz bülent genelleme yapma.

"yapılan bütün genellemeler yanlıştır bu yaptığım son genelleme de buna dahil" ahanda sen de bu lafı çöz bakalım bülent :)

Seref Aydin'dan bende nasibimi almisim :asd:

aman transferler olsun da, ben raziyim böyle seylere :D:D

ayrica benim mesajimda herhangi bir kötüleme yok sadece seref o gün yöneticiler italya ya gidecek dedi, ama yöneticiler o gün gitmedi, sanirim iki gün sonra falan gittiler... nöbete devam seref aydin, sikma canini ;-)

Ozamand TAG'ini "Kapakları Tek Tek Takan Kahin" yok edelim, oraya "Seref Aydin'dan Kapaklari aldim" yapalim? :asd:

Timurlenk diyor ki,Drogba GS'nin askı,ne yaparsa yapsın unutamıyor,aklında baska yerlere transfer planı olsa bile Drogba akıldan cıkmıyor,alma ihtimali dogmusken almak istiyor,diyor.

drogba yarın kapta olabilir diyolar bu iskender baydar hilmi özcan kimse baya eminler

Drogba'nın kimlikteki yaşını yanlış yazmışlar 4 yaş daha genç esasında.:asd:

drogba degilde kolo toure gelebilir sezon basindada fatih terim ilgileniyordu onunla

Hilmi Özcan ‏@hlmzcn

Beyler bisey sormayin biz zor durumda kaliyoruzjahbshhghgahashb tamam lan tamam sakin olun DROGBA GALATASARAY'DA!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt