Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gervinho'da gelsin Kolo Toure'de Yaya Toure'de hepsi gelecek uleyn.

Aysal Sneijder ile ilgili sorulara da "Bu konuda niye soru soruyorsunuz ki, bitti gitti işte...''

başkan milliyet denilen yelloz gazeteye böyle demiş ..öyle mi?:f iki cümle konuşmuş..ve bu şekilde...:f

bu saçmalığa inanana başka bi tarafıyla gülerler:f

şimdi arkadaşlar, drogba alınmasa burda kim üzülür, yada yönetime saydırır, bence tek tük saplantılı arkadaşlarımız dışında hiçkimse.. o zaman bence sürecin keyfini yaşayın. nasılsa bizim açımızdan bi skıntı yok. ama olurda drogbayıda alırsak bu çilekten çok muz transferi olur :D

Sinan Bolat neler yapıyor ki ? En son sakattı. Son durumu hakkında bilgisi olan var mı ? Sözleşmesi bu sezon sonu bitiyor.

Sözleşme Bitim Tarihi: 30.06.2013

Hah,bi de hilmi cıktı basımıza...

[video=youtube_share;Xc-L2jPrb34]https://youtu.be/Xc-L2jPrb34[/video] :):):):):))

Herşey bi yana derbi öncesi babam lig tvyi kapattırmış sansa bak:mad:

Sabrelim bi hafta kaldı şunun şurasında.Takımı unuttuk ona yanıyorum,2 gün sonra derbi var kimsenin umrunda değil.Beşiktaş bizden çok daha konsantre bana göre şuanda.

Fenerbahçe kafilesinin, Gaziantep'e gelişinde olay çıktı.

Tarifeli uçakla Gaziantep'e gelen Fenerbahçe kafilesinin otobüse binişi sırasında taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. Bu arada Aziz Yıldırım'ın otobüse binmesinin ardından bir grup taraftar, "Bu devirde kimse sultan değil, hükümdar değil, bezirgan değil. Bu kadar güvenme hiç kendine Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım" diye slogan attı.

hahaha birbirinizi yiyin ulaann :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt