Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadas Salvatore Bocchetti'yi daha 2 gün önce önerdim sözlesmesi bitecek stoper diye 15 milyonluk adami 4.5 milyona bitirmisler, bizimkiler en iyi ihtimal granqvisti zorluyordur..

Felipe Melo'nun yerine G.Inler veya yabanci istiyorsak Moussa Sissoko dedim 2.5 milyona gitti.

Fiorentina'da forma giyen stoper Gonzalo 1.5 milyona gitmisti Fiorentina'ya, Villarreal küme düstügü icin cok ucuza birakmak zorunda kaldi.

Bizimkiler uyuyor arkadas. Pisayayi gram takip etmedigimizi bir kez daha kanitladi yönetim. Normalde bedava, ucuz oyuncuyu kacirmayan Galatasaray simdiden birsürü adam kacirdi.

Ansaldi-Bochetti paketi önermiştim :b5:. Ama geçti bor'un pazarı of course.

tam bir kazma, bize uzak Allah'a yakin olsun, Serveti geri isterim bu gelecekse..

abartmayalım geçen sezon Hannover Avrupa ligi yarı finali oynarken en iyi oyuncularından biriydi.

edit: pardon çeyrek final

Arkadas Salvatore Bocchetti'yi daha 2 gün önce önerdim sözlesmesi bitecek stoper diye 15 milyonluk adami 4.5 milyona bitirmisler, bizimkiler en iyi ihtimal granqvisti zorluyordur..

Felipe Melo'nun yerine G.Inler veya yabanci istiyorsak Moussa Sissoko dedim 2.5 milyona gitti.

Fiorentina'da forma giyen stoper Gonzalo 1.5 milyona gitmisti Fiorentina'ya, Villarreal küme düstügü icin cok ucuza birakmak zorunda kaldi.

Bizimkiler uyuyor arkadas. Pisayayi gram takip etmedigimizi bir kez daha kanitladi yönetim. Normalde bedava, ucuz oyuncuyu kacirmayan Galatasaray simdiden birsürü adam kacirdi.

Bocchetti nereye gitti yahuu:o

Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferi iddiasıyla ilgili Başkan Ünal Aysal açıklama yaptı. Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülenen Aysal, konuyla ilgili iddiaya "O kadar da değil, maliyeti çok yüksek" dedi.

Granqvist fiyatınıa gitmiş 3.960.000 £.

Carlinhos ile uğraşacağımıza İnsua'yı alsaydık.

Stopere de Bocchetiyi alsadık nasıl olurdu?

İkisinin toplam maliyeti 8 milyon euro.

Didier Drogba'nın Galatasaray'a transferi iddiasıyla ilgili Başkan Ünal Aysal açıklama yaptı. Akmerkez'de alışveriş yaparken görüntülenen Aysal, konuyla ilgili iddiaya "O kadar da değil, maliyeti çok yüksek" dedi.

yalan o haber

Man Utd'dan chicharitoyu alamaz miyiz...?:rolleyes:

oha bochetti harbiden 4.5a gitmiş

9.5a almışlar 4.5a satmışlar.iyi performans gösteriyodu niye satmışlar ucuza acaba :confused:

Biz bjk ile fener anteple oynuyor oranlar aynı 1.50 :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt