Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anelka Juventus'ta.

Shengai Shenhua'nın son yolcusu ise Didier Drogba olacak acaba nereye :D

Drogba, Eboue, Kolo Toure :D Fildişi sahilinin iskeletini oluşturuyoruz nerdeyse gelirlerse

Arkadas Salvatore Bocchetti'yi daha 2 gün önce önerdim sözlesmesi bitecek stoper diye 15 milyonluk adami 4.5 milyona bitirmisler, bizimkiler en iyi ihtimal granqvisti zorluyordur..

Felipe Melo'nun yerine G.Inler veya yabanci istiyorsak Moussa Sissoko dedim 2.5 milyona gitti.

Fiorentina'da forma giyen stoper Gonzalo 1.5 milyona gitmisti Fiorentina'ya, Villarreal küme düstügü icin cok ucuza birakmak zorunda kaldi.

Bizimkiler uyuyor arkadas. Pisayayi gram takip etmedigimizi bir kez daha kanitladi yönetim. Normalde bedava, ucuz oyuncuyu kacirmayan Galatasaray simdiden birsürü adam kacirdi.

Aynen katılıyorum defalarca konuşuldu , önerildi ;

Melo'nun kalmayacağı kesin ; 1 Numaralı hedef Gökhan İnler , Gökhan olmazsa yöneleceğimiz hedef Sissokoydu.

Adamlar 2.5 Mn € gibi komik bir rakama bitirdiler , İnşallah Gökhan İnler'i alırız da sıkıntı yaşamayız. :)

Edit ; Bocchetti konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü yerli stoper rotasyonunu savunuyorum ve düşünüyorum :) Serdar Taşçı - Ömer Toprak :)

Anelka Juve'ye gitmis Cin'den kacmis.Sira Drogba'da bence ya bizi gelir ya Milan'a gider.

Sissoko'yla Melo çok farklı tip oyuncular. Bir zamanlar Emana vardı, forum efsanesidir bilirsiniz. Sissoko daha çok o tipte ofansı düşünen bir oyuncu. Ben Sissoko'dan ziyade Rubin Kazan'a transfer olan M'Vila'yı isterdim Melo'nun yerine. Cuk otururdu şu takıma.

beyler aralık aylarında falan bizim resmi siteden sneijderle ilgili bir haber yalanlanmıştı ama öyle bir yalanlamaydı ki sneijderle ilgilenmediğimizi yalanlayan bir açıklamaydı , neydi o bulamadım yahu :D

Sissoko'yla Melo çok farklı tip oyuncular. Bir zamanlar Emana vardı, forum efsanesidir bilirsiniz. Sissoko daha çok o tipte ofansı düşünen bir oyuncu. Ben Sissoko'dan ziyade Rubin Kazan'a transfer olan M'Vila'yı isterdim Melo'nun yerine. Cuk otururdu şu takıma.

M'Vila 12 Mn €'ya Rubin'e transfer oldu bilirsiniz hocam , M'Vila'ya 12 Mn € verene kadar hemen hemen 10-12 Mn € arası bonservisi Gökhan İnler'e verir , senelik 3 Mn € garanti ücretle Gökhan'ı getiririm.

703106.jpg

Toure + Drogba yapcaksak bu adam şart......

hani imzaya gitmişlerdi olum bizimkiler g.afrikaya ne oldu:D

M'Vila 12 Mn €'ya Rubin'e transfer oldu bilirsiniz hocam , M'Vila'ya 12 Mn € verene kadar hemen hemen 10-12 Mn € arası bonservisi Gökhan İnler'e verir , senelik 3 Mn € garanti ücretle Gökhan'ı getiririm.

Gökhan inler karakterli oyuncu hem dirençli güçlü hava toplarında etkili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt