Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Abim katılıyorum haklısın ; defans konusunda iyi hamleler yapamıyoruz , Ujfa tuttu bir tek :)

Kolo Toure'yi alsınlar gelsinler işte şu sezonu Lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde En Az Çeyrek Final ile bitirelim de ; Gelecek sezon gözümüzün önüne bakar , Serdar Taşçı , Gökhan İnler ikilisini getiririz. Sağlam bir yabancı sol bek alırız. Oynayacağımız taktiğe göre kanat alınabilir. Yedek kulübesine takviyeler gelir.

Ohh! Mis gibi kadro :)

bu sene çok kritik eger schalke yi elersek ve ligte şampiyon olursak bizi 4 sene boyunca kimse tutamaz.net

yahu sırf bu sezonluğuna alınsa Drogba,

TSL'de Allah'ın izniyle şampiyon olmamız durumunda yine parasını çıkarırız

yaklaşık 100 Milyon TL gelir demek bir şampiyonluk

ayrıca Ligde psikolojik üstünlük demek

Kazim Avci ‏@kazimavci

Bu durum şimdi Drogba ile ilgilenen diğer takımların işini kolaylaştırdı, Drogba'nın seçenekleri azaldı, Juventus çok ciddi talipti çünkü

Kazim Avci ‏@kazimavci

Bu durum şimdi Drogba ile ilgilenen diğer takımların işini kolaylaştırdı, Drogba'nın seçenekleri azaldı, Juventus çok ciddi talipti çünkü

milan da karşılayamıyo drogbanın parasını.drogbanın parasını karşılayan kulüpler olsa bile drogba bize gelecek bence

Ne Drogba'sı ya baktı medya Sneijder haberleri ile reytingi tavan yaptırdı şimdi de böyle bişey ortaya atılıyor.Bir tane stoper alınıcak gibi daha da başka kimse alınmaz.

O iki (2) sene önceydi hocam , ayrıca kendilerinin verdiği bonservis bizi alakadar etmez zamanında o paraları gerektiriyormuş , şimdi önlerine 12 Mn € koysan koşa koşa verirler :)

12 milyona bırakmazlar şu an Avrupa'daki en iyi önliberolardan biri Gökhan

Bu forumu hep takip ederim, hepde mesaj yazdığımda birine uyuz olmuş olurum. 2 tip grup var burada.. Birisi hep efendi, diğerleride belli.. Herkes görüşünü desteklemeyenlere antu kafalı şikeci kuş gibi laflar söylemeyi alışkanlık edinmiş.. Seviye gittikçe düşüyor ben ona üzülüyorum. 2 sene öncede ben burayı takip ederdim ama büyük fark var.. Hele birde şu Şeref Aydın kardeşimize laf atanlar varya, hayretle okuyorum.. Az kendinize gelin yahu.. Çıkan her habere ya sövüyorsunuz yada gereğinden fazla seviniyorsunuz.. Gerçi buda bir yaşama tarzı saygı duymak gerek..

Drogba çok para alıyor Çin'de buraya gelmez diyenler

Milan ve Juventus ilgileniyordu haberlerine de itimat etmeyenlerdir herhalde

sonuçta bu adam Çin'den ayrılmayı kafasına koydu ki bu takımlar onunla ilgilendi

bence Drogba bize gelecek...

sol beke mutlak suretle Vederson ​alinmalidir , hala zimba gibi soz konusu bizim sol bekler oldugunda

Şeref Aydın burada Drogba nerede?

drogba 12 alıyodu sanırım çinde biz nası karsılıycaz Milanın karsılayamadığını

o kadar değildir ya.. şeref aydın parasını bile söyledi zaten.italyan ayıları 6 aylık için çok bulmuştur parayı.bize 1,5 seneliğine gelecek zaten.

drogba 12 alıyodu sanırım çinde biz nası karsılıycaz Milanın karsılayamadığını

Yahu adam Çin'de alıyordu 12'yi

Milan en fazla 1,5 milyon Euro teklifte bulunmuş diye okumuştum bir yerde

ver adama kemiksiz 3.2'yi bak sana nasıl geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt