Burak Keskin
Büyük Kaptan
- 25 Ocak 2012
- 20.102
- 4.327
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
Gökhan'ı 10'na bile bırakırlar
Gökhan'ı 10'na bile bırakırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 milyona bırakmazlar şu an Avrupa'daki en iyi önliberolardan biri Gökhan
Gelismeler neler son 3 saatte? Antremanim vardida..
sol beke mutlak suretle Vederson alinmalidir , hala zimba gibi soz konusu bizim sol bekler oldugunda
Napoli'nin Transfer Komitesi Başkanı falan mısınız ?
Şuna bırakmaz şöyle oldu , şöyle bırakmaz böyle oldu hocam 2 sene önce vermişler 17.5 Mn € tamam ama bu adam 29 yaşına , 12 Mn € gibi bir fiyata nereye bırakmıyor çok merak ediyorum açıkcası.
Anelka Juventus'ta.
Shengai Shenhua'nın son yolcusu ise Didier Drogba olacak acaba nereye![]()
sacma bulanlar kendine baksin renktas , Vederson hem seri hem sol ayagini hic de fena kullanmiyorBen 2 sene önce bu ismi forumda söyledim renktaş
Neredeyse aforoz edilmeme sebep olacaktı
Hatta ara transferin başında sırf yabancı sınırlaması için Gökhan Süzen mutlaka alınmalı demiştim
Hem bizim altyapıdan çıkma bir futbolcuydu maalesef onuda kaçırdık
bakalım orta sahaya Alper Potuk hamlesi olabilir
Napoli'nin transfer komitesi başkanı değilim de en azından takip ediyorum.
şu an serie a'nın en iyi ortasahalarından biri konumunda, her maç ilk 11 oynuyor, futbolunun en verimli çağında.
niye zararına satsınlar?
Napoli'nin Transfer Komitesi Başkanı falan mısınız ?
Şuna bırakmaz şöyle oldu , şöyle bırakmaz böyle oldu hocam 2 sene önce vermişler 17.5 Mn € tamam ama bu adam 29 yaşına , 12 Mn € gibi bir fiyata nereye bırakmıyor çok merak ediyorum açıkcası.
sacma bulanlar kendine baksin renktas , Vederson hem seri hem sol ayagini hic de fena kullanmiyor
bu yoklukta bize R.Carlos gibi gelir , ilerde bakariz caresine
Llorent şimdide Anelka...
Çok tehlikeli oldu Juventus...
Sent from my iPad using Tapatalk
Napoli'nin transfer komitesi başkanı değilim de en azından takip ediyorum.
şu an serie a'nın en iyi ortasahalarından biri konumunda, her maç ilk 11 oynuyor, futbolunun en verimli çağında.
niye zararına satsınlar?
Llorent şimdide Anelka...
Çok tehlikeli oldu Juventus...
Sent from my iPad using Tapatalk