Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zaten para icin gelmicek ya o zaman orada kalir

adam galiba mutsuz, heyecan istiyor ve avrupada oynamak istiyor diye duydum

zaten avrupada hic bir takim ona o paralari vermez tabi

Adam paraya değil abi Şampiyonlar Ligi'ne geliyor :D

O şimdiden tüm hayatını garanti altına almıştır bankada ki parasıyla falan :D

Herkes taktı bu sezon Dany ve Amrabata

Takımda Burakın Avrupa performansını çıkarın

Formda olan bir kişi söyleyebilirmisiniz.

Hal böyleyken bu takım öyle veya böyle ligde lider ş.l de gruptan çıktı. Biraz sabretmesini öğrenelim. Hemen adam asmayalım

bence ileri uçta sneijder önünde oynayacak adam mevcut kadroda formda bir elmanderdir. elmander top tutar oyun zekasıyla sneijderi oynatır. ama burağın çok formda olması hocayı bağlıyor. o yüzden tek forvete döndüğümüzde ileride pas yapamayabiliriz burakla.

Serdar tasci tas gibi stoperdir.insallah aliriz.serdarin yabanci stoperden ne eksigi var,sadece adi

sebebini ben sana aciklayayim burada;

burak'a sallamadan önce bizim 4-4-2 sistemi zaten Sneijder gelmeden önce de ölmüstü. Simdi Allahin izniyle bir daha dönmemek üzere 4-2-3-1 oynayacagiz.

elimizdeki 3 forvette topla is yapacak adamlar degil, golünü atarlar ama topla is yapamazlar, saklama pas atma ne bileyim adam eksiltme yok zaten. 2 forvetimizde ayni tipte olunca genelde umut oynuyor burak'in yaninda fazlalik olur, ekstra bir is yapmadigi icin etkisiz eleman konumunda yani gol atsa bile bu benim fikrimi degistiremez. cift forvet oynamak istiyorsan en az 1 forvetin yetenekli olacak.

Yetenekliden ziyade bitirici olacak eveleyip gevelemeyecek

bende danyi avrupanın en iyi defanslarından gibi görenlere gülüyorum nolcak şimdi. ben rezil görmüyorum ama yetersiz görüyorum.:yenieek:

ben Avrupa'nın en iyisi demiyorum

İddialıyım bu Ligin şu anda en iyi stoperi Dany'dir

Dany benzeri yada Dany den daha üstün bir stoper varda bu ligde bizim mi haberimiz yok ?

Vay be takımın tek günah keçisi Dany'miş de haberimiz yokmuş...Valla doğrudur takımımız o kadar harika ki, bir tek Dany sırıtıyor!

Adam senenin başından beri kendi bölgesini mi savunsun sol beki mi kapatsın şaşırdı..Robot olsa şimdiye kısa devre yapmıştı bu adam!

bu kazım avcı da pis sallamış. vergisiz 8 milyon istermi drogba akıl var mantık var. vergi dahildir ona

Arkadaşlar sorunu düzgün tespit edemezsek sıkıntıyı başka yerlerde aramak zorunda kalırız

Bizim takımın en büyük handikapı topu ileride tutamaması

Bugün Barcelona başta olmak üzere büyük takımlarda 4-5-1 denen taktik iyice yerleşmiş durumda

top rakipteyken herkes topun arkasında ve ileride forvet bölgesinde oynayan isim mutlaka sırtı dönük ve top tutabilen bir isim oluyor

bizde ise maalesef böyle bir isim yok geçen sene Necati ve Elmander topu ileride tuttukları için hem orta saha dinleniyordu hem de ileri gelip gol arıyorlardı

ki bu sayede Melo ve Selçuk 12-13 gol atabildiler

bu sene zaten formsuz olan orta sahamız ileride forvetlerimizin topu tutamamasından dolayı oyundan çabuk düşüyor

ve bunun yansımasını da defans çok hissediyor

zaten defansımız sıkıntılı sol bekimizin olmayışı kanatların yardım etmemesi olayı iyice sıkıntılı hale getiriyor

sneıjder bana yettı gordugum en muthıs transfer adam avurpanın en uzt duzey 10 numara larından bırısı ve artık bızım formamızı gıyecek bu saatten sonra gelecek bır defans ıle takımımız bu seneyıde cıkarır.drogba olayını sahsen beklemıyorum.

sneıder reısın onderlıgınde bu seneyıde atlattık kı asıl sene sonu cok onemlı mısal chadlı yada farfan gıbı sag acıkta ofnasıf yeteneklı bır ısım alıncaktır.o zaman daha da sahane bır takım olusacak.

Milletin canı sıkılıyo hergün bir futbolcumuza sallıyo, çok merak ediyorum yarın sıra kimde ???

Selamun aleyküm iyi nöbetler

yeni geldim bi gelişme varmı arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt