Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben Avrupa'nın en iyisi demiyorum

İddialıyım bu Ligin şu anda en iyi stoperi Dany'dir

bu ligde en iyi olması onu en iyi göstermez. evet bencede sivoka bekire egemene göre iyi. ben trabzondaki bambanın ligdeki en iyi defans oldugunu düşünüyorum. ha onu muhteşemmi begeniyorum hayır. zamanında hamleriyle gözüme girdi.

bence ileri uçta sneijder önünde oynayacak adam mevcut kadroda formda bir elmanderdir. elmander top tutar oyun zekasıyla sneijderi oynatır. ama burağın çok formda olması hocayı bağlıyor. o yüzden tek forvete döndüğümüzde ileride pas yapamayabiliriz burakla.

Elmander'in bizim forumda böyle güzel top tuttugunu maclarda neden göremiyoruz acaba ? Elmander bu haliyle bizde en son oynayacak forvettir. Burak-Umut-Elmander sirasiyla ben böyle görüyorum.

Gecen sezonun hatrina taraftarimiz Melo-Elmander gitmesin diyor, bunu net olarak söyleyebilirim. Yoksa baska hic bir nedeni olamaz.

Dany benzeri yada Dany den daha üstün bir stoper varda bu ligde bizim mi haberimiz yok ?

Ligimizin kalitesi/hali ortada zaten, fazla tartismaya gerek yok, lig genellemesi yapmak Galatasaray'a harakettir.

Dany çok yüklenmemek lazım, geçen sene 4-4-2 oynarken engin ve necati vardı Engin orta sahanın göbeğine sürekli yardım ediyordu necatide orta saha oyuncusu gibi oynuyordu elmander top tutabiliyordu güçlüydü ve doğal olarak takım savunması yaptıgımız için defansa çok yük binmiyordu

Rakipler 5li orta saha oynasalarda çok göze batmıyordu ama bu sene işler değişti Hamit Engin kadar orta sahaya yardım etmiyor çizgide duruyor göbege girmiyor ve emre geçen seneki kadar hırslı degil bana göre amrabat oynayıncada oda çizgide kalıyor ileri uçta burakta top tutamıyor top ayagına geldimi direk dönüp gitme düşüncesindeki büyük bi oyuncunun bu özelliği olmalı zaten bu sebeple orta göbegi sadece Selcuk ve Meloya kalıyor rakip takımla 3 orta saha göbegiyle oynadımı ister istemez boguluyoruz Meloda gecen yılki fizik güçünden yoksun oldugunu düşünürsek orta saha işlemez hale geliyor

4-2-3-1 gibi bi taktige dönersek hem selçuk milli takımda vede trabzonsporda en verimli oldugu yere geri dönecektir

hemde amrabat ileri üçlünün solunda başarılı oalcaktır hollanda altyapısında aldığı eğitim zaten bu taktikler üzerine 4-4-2 de amrabatın basarılı olmasını beklemek yanlış olur bence

hemde Hamit milli takımdaki gibi ön liberoda görev yapacaktır vede formu yükselecektir.

Doğal olarak maçlarda orta saha üstünlügünü çok rahat ele geçireceğiz

Amkspor ‏@Amkspor

G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

:troll:

FM efsanesi Kara Mbodj Genk'e transfer olmuş.

Amkspor ‏@Amkspor G.Saray yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucu Drogba'nın transferi için büyük ölçüde anlaşma sağlandı...

sikinti danyi antepten almamizdan kaynaklaniyor,portodan falan alsaydik veya fransadan simdi bunlar konusulmuyordu.semihin 100tane basit hatasini cikartirim size,biraz objektif olun.gecen yil dedilerki semih ujfanin aciklarini kapatiyo ujfa hicbirsey yapmiyor,ee bu sene ne oldu semihmi ujfayi adam etmis ujfami semihi belli oldu.dany semihten daha iyi stoperdir yeterki biraz daha basit oynasin

Elimizde Gökhan Zan ve sakat Ujfalusi'den ötesi yok, bu yüzden Dany oynuyor. Stoper transfer etsek ilk idmanda gelecek stoper 11'e yazilir bundan emin ol.

sanmıyorum yazılsın ama hadi yazıldı diyelim

emin ol ki kesinlikle Dany'nin yanına yazılır

Amkspor ‏@Amkspor

Didier Drogba ile 1,5 yıl artı 1 yıl opsiyonlu anlaşma sağlandı.

Egemen avrupanin önde gelen stoperi. Ahmet cakar :asd:

amksporun ağzında bal damlıyor :ayatollah:

filaş filaş filaş....

şok şok şok .....

********************* çok iddaalı. Sneijderide ilk bunlar demişti Furkanıda,Criside. Buda doğru olsun lütfen :ayatollah:

tartısmaları okuyorumda bu sene butun lıg maclarını ızledım danyy mılletın acıklarını kapamaktan mındar oldu .takımın supurucusu oldu adam daha ne yapsın rıeranın falsolarını mı semıhın kademesını mı kapatmadı .bence gayet yeterlı su an ıcın cok ıyı bır sol bekle dany cok dahaı ıyı performans verecektır kesınlıkle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt