GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 22

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
22/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geçenlerde burda bir başlık vardı Barça seyircisi Muslera'yı istemiyor diye, şimdi de Ntvsporda Barça seyircisi Muslera'yı istiyor diyor:SS:

Oy kullanma türklere mi açıldı yoksa, 2 günde Muslera son sıradan 2.liğe çıkmış.

Kamil abi ve öküzü buraların tadı,tuzuydu.Kısa süreliğine de olsa büyük bir vasfı kaybettik beyler. :sad007:

Hepiniz Granqvist'i yakından tanıyorsunuz heralde. Ama ağzınızdan Ağır'dan başka laf çıkmıyor. Bilen varsa çıksın anlatsın nasıl adamdır. Stoperler ağır stoper ve hızlı stoper diye ikiye ayrılmıyor malesef. Ujfalusi'de über hızlı bir adam değildi. Ama liderdi, nerede duracağını bilirdi, ne zaman kademeye gireceğini bilirdi.

zaten nerede duracağını bilsin yeter usta.sanki çok hızlı olupta olimpiyatlaramı katılcak...dany hızlı zaten..semihin de bi hızı var.

granqvisti daha öne izlemedim ama şimdiye kadar oynadığı en önemli takım genoa 1.92 boy ve 27 yaşında..:confused::confused::confused:

Granqvist çok hızlı olmasa da pozisyon bilgisi üst düzey olan bir defanstır.Devre arası alınabilecek iyi stoperlerden bana kalırsa.

demek istedigim arena boyle bir arena , Granqvist donene kadar topu kalemizden cikaririz
dany hızlı olsa neolur. nerde duracagını bilmiyor. dany bizim oyuncumuz degil. popescuda hızlı bir adam degildi nerde duracagını biliyordu. bu adamı alıcı gözle izlemedim. şampiyonalarda izledim ama hiç dikkat etmedim. iyi degilse almasınlar zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt