GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 23

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
23/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hepiniz Granqvist'i yakından tanıyorsunuz heralde. Ama ağzınızdan Ağır'dan başka laf çıkmıyor. Bilen varsa çıksın anlatsın nasıl adamdır. Stoperler ağır stoper ve hızlı stoper diye ikiye ayrılmıyor malesef. Ujfalusi'de über hızlı bir adam değildi. Ama liderdi, nerede duracağını bilirdi, ne zaman kademeye gireceğini bilirdi.

Can Uz bu konuda bilgi sahibi gerekli şeyleri söyledi zaten

Dün gece cm oynarken shangua takımında serbest kalma maddesı ıle drogbayı almıstım. 14 macta 11 gol atmıstı.

daha eskılerde de hep galatsaraya sasa iliçi alıyodum partızandan.Bıgun onu aldıgımızda cok sasırmıstım.Umarım iliç te ki balım drogba ıcın de tutar

granqvist üstüne de drogba kiralık da olsa gelse.yazarken bile gülümsüyorum.sneijderle beraber.of .yemişim yabancı 5 e düşecekmiş.şikeciler de biz de bu kadar yabancı alırken düşürtmezler.onu yazın düşünürüz.

Boyuna göre o kadar yavaş değil. Groningen'de Genoa'da ayrıca milli takımında izledim yeterince. Ujfalusi'den hızlıdır mesela. Ayrıca bir o kadarda iyi tekniği, öne çıkışları.. Defansı yönetebilecek de bir isim o açıdan. Bana göre de daha üst dizey biri gelmeli ama benim izlediğim kadarıyla alındığı taktirde senin yerdiğin gibi bir oyuncu değil.

dany hızlı olsa neolur. nerde duracagını bilmiyor. dany bizim oyuncumuz degil. popescuda hızlı bir adam degildi nerde duracagını biliyordu. bu adamı alıcı gözle izlemedim. şampiyonalarda izledim ama hiç dikkat etmedim. iyi degilse almasınlar zaten.

popescunun önunde 3 tane dınamo vardı her yere kosan

o.s.e

dany hızlı olsa neolur. nerde duracagını bilmiyor. dany bizim oyuncumuz degil. popescuda hızlı bir adam degildi nerde duracagını biliyordu. bu adamı alıcı gözle izlemedim. şampiyonalarda izledim ama hiç dikkat etmedim. iyi degilse almasınlar zaten.
Genoa'yi pacavraya cevirdiler , Toure gibi birinden yanayim

imge-yalayan-inek.jpg

:sad007:

Geçenlerde burda bir başlık vardı Barça seyircisi Muslera'yı istemiyor diye, şimdi de Ntvsporda Barça seyircisi Muslera'yı istiyor diyor:SS:

Oy kullanma türklere mi açıldı yoksa, 2 günde Muslera son sıradan 2.liğe çıkmış.
Valdes tam bir kova gene içeri almıstır.

İsveçli adamlar yüreğiyle oynuyor, Elmander'in savunma versiyonu olursa taraftar tarafından baya sevilir ama şöyle bi durum var Granqvist'e dair hiçbir bilgim yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt