GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 25

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
25/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kaan Çağdur' Alıntı:
Dany-Semih çok hızlı o zaman neden stoper arıyoruz ? Granqvist fark yaratır pozisyon bilgisi yüksek + Sneijderin kornerleri kullandığı takımda krallığa oynar :asd:

Adam haklı beyler :D

galiba hepimiz hala sneijdersiz eski takım oyununu düşünüyoruz ama sneijderin gelişi herşeyi değiştircek.melo zaten kiralık adam sene sonu alınmak için vites yükselticektir.bugünkü yemekten belli adam yaranmaya çalışcak eli mahkum.sneijderin güveni de kalitesi de takıma yansır. granqvist ile crisi karşılaştırmayalım.cris yavaştı ama fiziği de bitmişti.yobo da yavaş urfa da ama fiziklerini iyi kullanacak kondisyonları vardı ve sırıtmadılar.önemli olan bu.cris tam bitikmiş ne yazık ki.

O oyları verenler kesin Kuştur

Napsınlar artık Barça'dan filan medet umuyorlar

fener_bursa_sampiyonluk_kutlama_kanarya__196170986f.jpg

Kesin bunların işidir, napsınlar alacağımız oyuncuları engelleyemiyorlar onlarda çareyi böyle bulmuş:)

Kötüleyenlerin büyük bir kısmı izlememiştir dahi.

Ben de izlemedim, daha isimli ve bilinmiş bir oyuncunun gelmesini isterim.Ama Granqvist gelirse de üzülmem.Epey araştırılmış gibi duruyor çünkü.

birde Twentede douglas diye birezilyalı bir defans var inanılmaz biri şuan peşinde alman takımları inanın bu dougles gelse mütiş olur

Granqvist hafif kule tip stoper.Servet Çetin'in daha topu bileni denebilir.Hızlı savunmalara karşı Dany elzem bana göre.

Yani Dany-Granqvist olur ama Granqvist-Semih olmaz.

Uyumu önemli olur alırsak.Semih'de oynamalı her türlü o zaman ben bu transferden bir şey anlamam tam anlamıyla.

3 oyuncu olsa ne olur. ben yer tutmadan bahsediyorum. rakibiyle açısını oyuncuya göre ayarlıyordu. dany saldım çayıra mevlam kayıra dengesiz dengesiz ileri atılıyor hemen. orta takımların yıldızı olur anca.

sımdı genoa nın durumu hakkında bıyorum yapacagım olmayacak

elek edıyorlar her maç 3 ü kesın var

genoa nın

o değil de kamil abi (bu şekilde hitap etmemin bi sakıncası yoktur umarım) cezalıyken drogba gelirse üzülürüm cidden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt