Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O, değilde bu Ünal çok zeki. Wesley'i aldık , çıta uçtu yükseldi birşeyler oldu dedik, gidip Drogba ve Granqvist hamlesi yaparak çıtayı tekrar iyinin biraz iyisine çekmeyi başardı. Helal olsun çakallık böyle birşey işte

valla cok ilginc

tulun ve semih bey su an ucakla afrikaya dogru yol almaya basladi

ama hicbiryerde bu haber cikmadi :D

O ne bilmiyorum ama yapmadım galiba :D

benim laptopta gt555m ekran kartı var 1 sene ekran kartı sorunu vardı bende hep dahili ekran kartıyla kullandım sorun combofixmiş programı harici ekran kartına geçen dosyaları silmiş. Combofix bi nevi malware yani antivirüs gibi bişey mavi ekranda virüs arıyo çok kökten giriyo pcye yani. Eğer öyle bişey yaptıysan formatlaman gerekicek pcni haberin olsun. şimdi çatır çatır açıyo laptop her oyunu. Bu arada ekran kartını sürekli güncelle. iyi oyunlar

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

O zaman riera gibi bir adama deli gibi para akıtacağız ve form durumu gayet iyiyken ve seneyede performansını devam ettireceğini varsayarsak kenarda bekleyecek öylemi.

İyi de abi kenarda bekleyecek dediysek de her maç değil elbet Şampiyonlar Ligi var Türkiye Kupası var, sakatı var, formsuzu var. Seneye 5 yabancı da yalan olur zaten. Ama en çok Riera'yı keserken üzüldüm orası ayrı.

Arkadaslar unutmayalim ki biz forvet bölgesinde yeterince top tutamadigimiz icin hep ani kontra ataklara maruz kaliyoruz, defansimiz cok dengesiz yakalaniyor ve rakibe kolay pozisyon veriyoruz. Dikkat ederseniz yedigimiz cogu golü kontra ataktan yedik.

Seneye olası 5 yabancılı kadro;

-----------Onur

Eboue-Semih-Kolo-Carlinhos

---Hamit-G. İnler-Selçuk

---------Sneijder

-------Burak-Drogba

Muslera yerine Onur yazarken elim titredi ama yapacak bişey yok. Forvete üst düzey top tutabilen bir oyuncu şart o isim büyük ihtimal Drogba olacak kalan süre de ve önümüzdeki sezon. Defansa da Semih'in yanına Serdar ya da Ömer ne kadar verimli olur bilmiyorum oraya da üst düzey bir defans oyuncusu şart. Sol bek yerli oyuncu bulmak imkansız. Eğer 5 yabancıya düşerse Orta sahaya muhtemelen Jem Karacan, Alper ya da Gökhan İnler gelir getirebilirlerse. Bu da hiç fena bi kadro değil sanki :lol:

O, değilde bu Ünal çok zeki. Wesley'i aldık , çıta uçtu yükseldi birşeyler oldu dedik, gidip Drogba ve Granqvist hamlesi yaparak çıtayı tekrar iyinin biraz iyisine çekmeyi başardı. Helal olsun çakallık böyle birşey işte

eger Drogba olayi dogru ise benim dusundugum de Unal Baskan kafaya koymus bu yil harbi harbi CL'de en az Yari-Final istiyor derim.

İşaretleri arkadaşlara gelecek yıl futbol hayatlarında başarılar dileyip,çıtayı daha da yükseltmek lazım :yenieek:

bu kapa bugün düşen açıklamayı anlayan var mı?

Şirket, Türk Ticaret Kanunu'nun 376. Maddesi karşısında Teknik İflas durumunu tespit etmek amacıyla varlıkların satış fiyatı üzerinden değerlendirildiği yasal bilanço hazırlamıştır. 10 Mart 2011 tarihi itibarıyla bağımsız profesyonel değerleme şirketince değer tespitine tabi tutulan maddi olmayan duran varlıkların değeri 322.264.775 TL (146.730.763 Avro) ve 11 Haziran 2012 tarihinde Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan raporun sonuç bölümünde Şirket'in taraf olduğu Lisans Sözleşmesi çerçevesinde 2029-2030 dönemi sonuna kadar tahmin edilen ve sözleşme kapsamındaki yayın hakkı gelirleri, UEFA performans gelirleri, sponsorluk, isim hakkı ve reklam gelirlerinden elde edeceği nakit akışlarının %11,70 indirgeme oranı ile bugünkü değeri 975 milyon ABD Doları (1.784.932.500 TL) olarak tespit edilmiştir. Rapora konu edilen ve lisans ile doğrudan bağlantılı olan sponsorluk, isim hakkı ve reklam gelirlerinden elde edeceği nakit akışlarının %11,70 indirgeme oranı ile bugünkü değeri 324 milyon ABD Doları (593.146.800 TL) yukarıda bahsedilen yasal bilanço hazırlanmasında dikkate alınmıştır. Buna göre maddi olmayan duran varlıkların 10 Mart 2011 tarihindeki 322.264.775 TL tutarındaki değeri ile 30 Kasım 2012 tarihindeki 93.821.449 TL tutarındaki kayıtlı değerleri arasındaki 228.443.326 TL tutarındaki değer artışı ve 11 Haziran 2012 tarihinde Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan raporuna konu sözleşmelerden kaynaklanan 593.146.800 TL tutarındaki değer artışı özkaynaklar üzerinde yansıtılınca özkaynakların değeri pozitif 824.055.421 TL olmaktadır.

Şirket varlıkları yeniden değerleme fiyatı üzerinden değerlemeye tabi tutulduğunda aynı maddede öngörülen tedbirleri almasına gerek olmadığı görülmektedir.

Şirket'in 30 Kasım 2012 tarihli mali tabloları itibarıyla TTK'nin 376. maddesi karşısındaki durumu ise aşağıdaki gibidir:

30 Kasım 2012

Değerleme Raporu Sonucuna Göre Oluşan Fon

Lisans Sözleşmeleri 593.146.800

Maddi olmayan duran varlıklar değerleme farkları 228.443.326

30 Kasım 2012 tarihi itibarıyla yasal özkaynaklar (pozitif) 2.465.295

Değerleme Raporu Sonucuna Göre Ulaşılan Özermaye (pozitif) 824.055.421

benim laptopta gt555m ekran kartı var 1 sene ekran kartı sorunu vardı bende hep dahili ekran kartıyla kullandım sorun combofixmiş programı harici ekran kartına geçen dosyaları silmiş. Combofix bi nevi malware yani antivirüs gibi bişey mavi ekranda virüs arıyo çok kökten giriyo pcye yani. Eğer öyle bişey yaptıysan formatlaman gerekicek pcni haberin olsun. şimdi çatır çatır açıyo laptop her oyunu. Bu arada ekran kartını sürekli güncelle. iyi oyunlar

Ekran kartımı nasıl güncellerim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt