Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kaynak bende kalsin

ama cidden ucaktalar size yalan borcum yok :)

yarin haber cikinca görürsünüz

Newcastle Coloccini'ye 7 m pound getirirsen serbestsin demiş.

Drogba gelsin ben sağ bekte Sabriyi sol bekte Hakanı görmeye razıyım ligde

yaw arkadas takmayin drogbanin yasina falan,pirlo kac yasinda adam duman ediyo ortaligi.bizim turk futbolcular 28 yasinda bizden artik gecti bu isler demeye basliyo ama pirlo,drogba,gigss vs gibi adamlar icin yas fark etmez

Sabri yerine yerli sağ bek kimi alacaksın :)

Amerika 38.kez keşfedilmez.

Alacaksın.Eren'i mi alırsın,Serdar Azizi mi, artık kim denk gelirse.Kurtulmamız lazım,bize geçmişte acıları yaşatan ve hatırlatan tayfadan.Anı olarak sadece 3'ü kaldı.Balta Sabri ve Aydın...

Aykut Demir iyi bir yerli yedek olabilir bizim icin

Alacaksın.Eren'i mi alırsın,Serdar Azizi mi, artık kim denk gelirse.Kurtulmamız lazım,bize geçmişte acıları yaşatan ve hatırlatan tayfadan.Anı olarak sadece 3'ü kaldı.Balta Sabri ve Aydın...
sabrinin yerine veysel sari iyi alternatif olurdu

eger Drogba olayi dogru ise benim dusundugum de Unal Baskan kafaya koymus bu yil harbi harbi CL'de en az Yari-Final istiyor derim.

evet büyük oynuyor ve de fatih terimle yollarını ayıracakmış gibi bir his doğuyor:sad007: umarım takım olabiliriz en önemlisi bu bence. sistem konusuna gelince de öyle bir anda büyük bir değişiklik beklemiyorum. kağıt üstünde kolay sadece ve 19. haftadayız artık kaybedeceğim her puan bizi liderlikten uzaklaştırır.

Eren, Serdar sağ bek mi oynuyor. Oldu olacak öldürelim bari.

Transfer Nöbeti

Drogba konusuna hiç inanasım gelmiyor. Bence o iş yaş. Ama ya ben yanılırım ve Drogba gelirse mahallenin çocuklarının ellerine bıçakları tutuşturup birbirlerini bıçaklatacağım.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt