Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çocuk henüz genç.Gelişime açık.Biraz daha güçlenmesi gerekiyor,hepsi bu.

Aydını 30 yıldır çekiyosunuz.Emreye 2 yıl mı tahammül edemeyeceksiniz?Peh...

11 oynamasın yedek otursun katlanırız adamın girdigi maçlarda gol yiyoruz paso artık oyuna sonradan girmesini istemiyordu millet bi hazırlık macında 2 klas hareket yaptı yine tav oldunuz meşşi emre kasımpaşa maçında döküldü :42:

Arkadaşlar konu dışı ama bişey sorucam

İlk defa maça gideceğim. Gsbonus üyesi olan bir arkadaşımın hesabıyla giriş yaptım fakat ödemeyi kendi maximum kredi kartımla yaptım ve kabul etti. Arkadaşın adına biletleri aldım. Fakat önemli sorun şu. Biletleri alırken arkadaşın bulunması gerekir mi yoksa nufus cüzdanı vs götürsek yeterli olur mu ?

,,Aykut Kocaman Tost Makinesi gibi. Her gelen yildizi alip indiriyor, yildiz kasar oliyor eriyor"

Bay Tahmin

:asd:

beyler toplanın anti emreciler saati :D ilerleyen saatlerde en hard tartışmaların olacağı antiburakçıların geçit töreni var

sneijderin yedegi e.colak demek adriana limayi banu alkanla aldatmak gibi bisey olur yaw.sneijderin yedegi falan yok su an takimda.emre 2 yil sonra ptt liginde oynar bu kafayla

Sneijder'i kesecek demedik, yedeği dedik. Ulan amma yerdiniz adamları. Mantıklı bi açıklama yapsanız susacağım ama o da yok.

Çocuk henüz genç.Gelişime açık.Biraz daha güçlenmesi gerekiyor,hepsi bu.

Aydını 30 yıldır çekiyosunuz.Emreye 2 yıl mı tahammül edemeyeceksiniz?Peh...

Emrenin fiziksel güç ile ilgili sıkıntısı yok, oyun zekası yok

Anti Emreci değilim ama anlatta bilelim Emre ne yaptı bu zamana kadar?

Abi vallahi sahada yapmadıklarından çok şu twitterda 15 yaşındaki kızların yazdığı saçma sapan ilanı aşkları paylaşması sinir ediyo insanı aynı yaştayım ben emreyle yapma Allah aşkına Galatasaray da oynuyosun sen ya biz nelerimizi vermezdik 1-2 dk için

40 yılın başında doğru bir laf ettiler Burak kediyse Drogba aslan

Bi adam vardı Sneijder yattı dedi aynısını Drogba içinde söylesin yeni totemimizde bu olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt