Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'i kesecek demedik, yedeği dedik. Ulan amma yerdiniz adamları. Mantıklı bi açıklama yapsanız susacağım ama o da yok.

emre ve sabrinin adinin gectigi yerde hangi futbol mantigiyla aciklama yapacaz.adamlar mantigin bittigi yerde futbola baslamis biz ne yapalim

Selam renktaslar,

son günlerdir cok Iddiaa oynuyorum hep kaybediyorum. Kaybettigim paralari geri kazanmak icin tekrardan oynuyorum bir sürü kupon yapiyorum galiba tiryakisi oldum napcam ya bi iki tiyo verseniz :sad007:

temiz 4 günde 900 lira kaybettim

11 oynamasın yedek otursun katlanırız adamın girdigi maçlarda gol yiyoruz paso artık oyuna sonradan girmesini istemiyordu millet bi hazırlık macında 2 klas hareket yaptı yine tav oldunuz meşşi emre kasımpaşa maçında döküldü :42:

Emre yüzünden gol yiyo olduk bi de o da güzel :D Daha 21 yaşında adam. Türkiye'de 24-25 yaşındaki oyunculara bile genç oyuncu denirken. Emre geçen sene bu takımın şampiyonluğunda belli bi katkıda bulunduğu aşikarken çocuğa bu kadar yüklenmek sabırsız olmak neden ?

Arkadaşlar. Bence Sinan Engin'den başlayarak, Twitter'dan bütün anti Galatasaray'cılara karşı bi twit savaşı başlatalım.

Çocuk henüz genç.Gelişime açık.Biraz daha güçlenmesi gerekiyor,hepsi bu.

Aydını 30 yıldır çekiyosunuz.Emreye 2 yıl mı tahammül edemeyeceksiniz?Peh...

Yapma Bersan duyan'da Aydin'i Emre'den 20 yas buyuk sanacak biri 2005'de takima girmis digeri 2009'da, kaldiki Aydin kiralik olarak gitti bu yillar icerisinde ve 2010'dan beri yani 3 yildir Emre ile birlikte izliyoruz kendisini bizim takim icerisinde. Yani birini al vur otekisine muhabbetti.

[h=1]Galatasaray'dan Güney Afrika çıkarması![/h]
tsn_haber_detay.asp
26.01.2013 01:54 - 74 Defa Okundu

Galatasaray'da transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-kırmızılı takımda transferde bu kez rota Güney Afrika!

Wesley Sneijder'i kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de dünyaca ünlü bir ismi daha renklerine bağlamak için harekete geçti.

Geçtiğimiz gün İstanbul'a gizlice Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba'nın menajeri Pierre Frelot'u getiren Galatasaray, Drogba transferi için pazarlık masasına oturdu. Frelot'un 1.5 yıllık sözleşme karşılığında istediği rakam üzerinden yapılan pazarlıklarda dün sona gelindi ve taraflar prensipte anlaştı.

Drogba'nın yıllık 3.5 milyon euro'ya evet dediği ve yarım sezon için de 2 milyon euroyu kabul ettiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun alacağı imza parası ise halen pazarlık konusu.

Bu gelişmenin ardından Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın da bilgisi dahilinde Galatasaray adına Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu ile birlikte Drogba'nın da menajerini de alarak Güney Afrika'ya bu günün ilk saatlerinde (00:55) İstanbul'dan kalkan uçakta yer ayrıltıldı. Bu üçlüye daha sonra menajer Ceylan Çalışkan da eklendi.

Bu sabah saat 10:40 sularında Güney Afrika'da Johannesburg'a ulaşacak olan kafile, buradan Cape Town'a geçecek ve Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın kampına gidecek. Didier Drogba ile yüz yüze yapılacak görüşme sonrasında bu transfer sonuçlanacak.

BİR BOMBA DAHA!

Galatasaray adına transferi yürüten ekip, Güney Afrika'da sadece Drogba ile görüşmeyecek. Hedefteki bir diğer isim de Manchester City takımında forma giyen savunma oyuncusu Kolo Toure. 32 yaşındaki stoper ile de transfer görüşmesinde bulunulacak ve anlaşma zemini aranacak. Geçtiğimiz hafta Toure'nin menajeri ile Ceylan Çalışkan vasıtasıyla irtibata geçen Galatasaray, Toure ile de pazarlıklarda bulunacak.

Bülent Tulun, Sinan Kalpakçıoğlu, Ceylan Çalışkan ve Pierre Frelot, pazar günü hem Drogba hem de Toure transferi konusuna olumlu ya da olumsuz nokta koyarak Türkiye'ye dönecek.

TurkFutbol.Com Özel Haber - Osman ALTUNTERİM

Ynt: Transfer Nöbeti

Selam renktaslar,

son günlerdir cok Iddiaa oynuyorum hep kaybediyorum. Kaybettigim paralari geri kazanmak icin tekrardan oynuyorum bir sürü kupon yapiyorum galiba tiryakisi oldum napcam ya bi iki tiyo verseniz :sad007:

Geçmiş olsun keşke hiç bulasmasaydin :(

turkfutbol

drogba tamam, afrika seferinin nedeni kolo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selam renktaslar,

Bay Tahmin programini izle :o

Ben sana bir Barış Özbek videosu yaparım, tanımasan 10 m€ verelim bonservisine dersin Ahmet geç bunları :)

Abi geçen sene ki performansını hatırlamıyor musun ? Bence gayet iyiydi. Sonra da alt yapıdan oyuncu çıkmıyor deniyor. Biraz sabırlı olmak lazım.

kardeşim en başta oynama batarsın da .ama illa oynuycaksan bersanın kupona karşılklı gol var oyna 5 maçı seç kendine göre.200 bas

Selam renktaslar,

Güney Afrika'ya ucak seferi tahminimce 10-15 saat filan sürüyordur. Seref Aydin tsi 16 civari entry girmisti eksi sözlük'e. Tahminimce sabaha dogru ucak varmis olur. Tabi ucagin tam olarak saat kacta hareket ettigi belli degil.

Emre yüzünden gol yiyo olduk bi de o da güzel :D Daha 21 yaşında adam. Türkiye'de 24-25 yaşındaki oyunculara bile genç oyuncu denirken. Emre geçen sene bu takımın şampiyonluğunda belli bi katkıda bulunduğu aşikarken çocuğa bu kadar yüklenmek sabırsız olmak neden ?

Maçları izleyen herkes gördü emrenin kaptırdıgı topların ne kadar tehlikeli oldugunu benim söylememe gerek yok :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt