Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamun Aleykum....

Drogbaaaa.....

Terim sene basindan beri soyledigimiz gercegi nihayet gordu,akilli adam nede olsa.Umut alinmiyacak ,Burakta 3-5'e bakilmiyip tutturabilecegimiz bir fiyata satilcak sene sonu.Ben iki sezon omur bicmistim en fazla lakin 1 sezon dayandi,bunada sukur zararin neresinden donulurse kardir.

Bugunku *********************'ya bakarsaniz satir aralarinda dediklerimi gorursunuz.Burakcilara simdiden gecmis olsun.

:b5:

Burak kadar tas düssün kafaniza emi :)

Günaydın Dün arada kaynamış bir daha sorayım

Şirket, Türk Ticaret Kanunu'nun 376. Maddesi karşısında Teknik İflas durumunu tespit etmek amacıyla varlıkların satış fiyatı üzerinden değerlendirildiği yasal bilanço hazırlamıştır. 10 Mart 2011 tarihi itibarıyla bağımsız profesyonel değerleme şirketince değer tespitine tabi tutulan maddi olmayan duran varlıkların değeri 322.264.775 TL (146.730.763 Avro) ve 11 Haziran 2012 tarihinde Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan raporun sonuç bölümünde Şirket'in taraf olduğu Lisans Sözleşmesi çerçevesinde 2029-2030 dönemi sonuna kadar tahmin edilen ve sözleşme kapsamındaki yayın hakkı gelirleri, UEFA performans gelirleri, sponsorluk, isim hakkı ve reklam gelirlerinden elde edeceği nakit akışlarının %11,70 indirgeme oranı ile bugünkü değeri 975 milyon ABD Doları (1.784.932.500 TL) olarak tespit edilmiştir. Rapora konu edilen ve lisans ile doğrudan bağlantılı olan sponsorluk, isim hakkı ve reklam gelirlerinden elde edeceği nakit akışlarının %11,70 indirgeme oranı ile bugünkü değeri 324 milyon ABD Doları (593.146.800 TL) yukarıda bahsedilen yasal bilanço hazırlanmasında dikkate alınmıştır. Buna göre maddi olmayan duran varlıkların 10 Mart 2011 tarihindeki 322.264.775 TL tutarındaki değeri ile 30 Kasım 2012 tarihindeki 93.821.449 TL tutarındaki kayıtlı değerleri arasındaki 228.443.326 TL tutarındaki değer artışı ve 11 Haziran 2012 tarihinde Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan raporuna konu sözleşmelerden kaynaklanan 593.146.800 TL tutarındaki değer artışı özkaynaklar üzerinde yansıtılınca özkaynakların değeri pozitif 824.055.421 TL olmaktadır.

Şirket varlıkları yeniden değerleme fiyatı üzerinden değerlemeye tabi tutulduğunda aynı maddede öngörülen tedbirleri almasına gerek olmadığı görülmektedir.

Şirket'in 30 Kasım 2012 tarihli mali tabloları itibarıyla TTK'nin 376. maddesi karşısındaki durumu ise aşağıdaki gibidir:

30 Kasım 2012

Değerleme Raporu Sonucuna Göre Oluşan Fon

Lisans Sözleşmeleri 593.146.800

Maddi olmayan duran varlıklar değerleme farkları 228.443.326

30 Kasım 2012 tarihi itibarıyla yasal özkaynaklar (pozitif) 2.465.295

Değerleme Raporu Sonucuna Göre Ulaşılan Özermaye (pozitif) 824.055.421

Dün kapa düşen bu açıklamalardan birşey anlayan var mı?

Türkiyenin en iyi forvetini satmaz. aptalik olur resmen. kontenjan sorunu varken hele hele hic satilmaz.

Günaydın, iyi nöbetler.

Güzel haberlerin geleceği bir gün olsun! :ayatollah:

2011 yilinda iflasin esigindeymis sirketimiz. deniz bankasida elimizde olan mülk degerini hesaplamis bun karsilik. yani rivayi koymuslar bu durumda bizimkiler. tivanin degeri 150 milyon euroydu sonra degeri cikmis 1 sene sonra. 2014 e kadar hic bir harcama yapamiyoruz galiba . yani borclanamiyoruz diye bir sey vardi 2014 e kadar. bu kilit zaten 2014 den sonra kalkar ve bidaha kolay kolay gelmez.

Kontenjan sorunu olmayacak seneye,o isin bir mahkemelik isi var ki hep beraber gorucez.

ispanya olayindan mi bas ediyorsun. avrupali oyuncular yabanci sayilmayacak bir sey okumusdum. bilmiyorum artik yapa bilirler mi. sonra brezilyali afrikali oyuncular ne olacak?!

Edit: Yabanci sinirini bu cekilde kadirilsalar türkiye ligi elit ligler arasina girmeye adaydir. en azindan biz elit Takim oluruz :asd:

Selamun Aleyküm mavifiller..

Hepimiz mavifiliz, hepimiz zenciyiz..

ispanya olayindan mi bas ediyorsun. avrupali oyuncular yabanci sayilmayacak bir sey okumusdum. bilmiyorum artik yapa bilirler mi. sonra brezilyali afrikali oyuncular ne olacak?!

Eldekilerin hemen hepsi cifte pasaportlu.Melo Italyan vatandasi,Dany'de fransiz vatandasi olmasi lazim.

Madde 376 – (1) Son yıllık bilançodan, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamının yarısının zarar sebebiyle karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, yönetim kurulu, genel kurulu hemen toplantıya çağırır ve bu genel kurula uygun gördüğü iyileştirici önlemleri sunar.

Şirketin borca batık durumda bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem işletmenin devamlılığı esasına göre hem de muhtemel satış fiyatları üzerinden bir ara bilanço çıkartır. Bu bilançodan aktiflerin, şirket alacaklılarının alacaklarını karşılamaya yetmediğinin anlaşılması hâlinde, yönetim kurulu, bu durumu şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesine bildirir ve şirketin iflasını ister. Meğerki, iflas kararının verilmesinden önce, şirketin açığını karşılayacak ve borca batık durumunu ortadan kaldıracak tutardaki şirket borçlarının alacaklıları, alacaklarının sırasının diğer tüm alacaklıların sırasından sonraki sıraya konulmasını yazılı olarak kabul etmiş ve bu beyanın veya sözleşmenin yerindeliği, gerçekliği ve geçerliliği, yönetim kurulu tarafından iflas isteminin bildirileceği mahkemece atanan bilirkişilerce doğrulanmış olsun. Aksi hâlde mahkemeye bilirkişi incelemesi için yapılmış başvuru, iflas bildirimi olarak kabul olunur.

Özet olarak, borçlardan dolayı iflas gerektiren bir durum var mı diye bir rapor hazırlanmız yayın geliri, lisans gelirleri menkul ve gayrimenkullerin değerleme oranı ile şuan satılırsa ne kadar gelir getirir bazında bilanço hazırlanmış yani varlıkların ve gelirlerin borcunu karşılıyor mu/karşılayacak mı? temerrüde düşebilirmiyiz durumları için yapılmış bir çalışma ancak uzun vade de gelirlerimiz bu borcu fazlasıyle karşılayacağı sonucuna varılıyor..

Eldekilerin hemen hepsi cifte pasaportlu.Melo Italyan vatandasi,Dany'de fransiz vatandasi olmasi lazim.

iyide bu avrupa disindaki kisilere hic mi oynamayacak türkiyede :) ona limit koyarlar herhalde. Ama bu olay geciremez kimse . basbakan engel olur en basda bu duruma .

gunaydın arkadaslar haberlere bakıyodum bjk nın aldığı adam ımza torenınde armayı gosterıp opuyo ne kadar mallık hareket fener alır galatasaray macını ıple cekıyom der bırı armayı oper bız wesley aldık hıc bısey konusulmadı..bırde buyuğuz derler tartısmasız dunyanın bır numaralı barca realmadrıd m unıted arsenal chelsea mılan hangılerı bjk fb gıbı demecler verıyo . buyukler burada bellı olur tsk.galatasarayım.....

Drogba demek Burak yedek kalır ya da satılır demek değildir.

Eğer ki yedek kalırsa küfür etmiş gibi olur. Yani AntiBurakçılar sevinmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt