Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.846
- 26.393
- 3.448
Cevap: Transfer Nöbeti
Selamun Aleykum....
Drogbaaaa.....
Selamun Aleykum....
Drogbaaaa.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim sene basindan beri soyledigimiz gercegi nihayet gordu,akilli adam nede olsa.Umut alinmiyacak ,Burakta 3-5'e bakilmiyip tutturabilecegimiz bir fiyata satilcak sene sonu.Ben iki sezon omur bicmistim en fazla lakin 1 sezon dayandi,bunada sukur zararin neresinden donulurse kardir.
Bugunku *********************'ya bakarsaniz satir aralarinda dediklerimi gorursunuz.Burakcilara simdiden gecmis olsun.
Şirket, Türk Ticaret Kanunu'nun 376. Maddesi karşısında Teknik İflas durumunu tespit etmek amacıyla varlıkların satış fiyatı üzerinden değerlendirildiği yasal bilanço hazırlamıştır. 10 Mart 2011 tarihi itibarıyla bağımsız profesyonel değerleme şirketince değer tespitine tabi tutulan maddi olmayan duran varlıkların değeri 322.264.775 TL (146.730.763 Avro) ve 11 Haziran 2012 tarihinde Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan raporun sonuç bölümünde Şirket'in taraf olduğu Lisans Sözleşmesi çerçevesinde 2029-2030 dönemi sonuna kadar tahmin edilen ve sözleşme kapsamındaki yayın hakkı gelirleri, UEFA performans gelirleri, sponsorluk, isim hakkı ve reklam gelirlerinden elde edeceği nakit akışlarının %11,70 indirgeme oranı ile bugünkü değeri 975 milyon ABD Doları (1.784.932.500 TL) olarak tespit edilmiştir. Rapora konu edilen ve lisans ile doğrudan bağlantılı olan sponsorluk, isim hakkı ve reklam gelirlerinden elde edeceği nakit akışlarının %11,70 indirgeme oranı ile bugünkü değeri 324 milyon ABD Doları (593.146.800 TL) yukarıda bahsedilen yasal bilanço hazırlanmasında dikkate alınmıştır. Buna göre maddi olmayan duran varlıkların 10 Mart 2011 tarihindeki 322.264.775 TL tutarındaki değeri ile 30 Kasım 2012 tarihindeki 93.821.449 TL tutarındaki kayıtlı değerleri arasındaki 228.443.326 TL tutarındaki değer artışı ve 11 Haziran 2012 tarihinde Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından hazırlanan raporuna konu sözleşmelerden kaynaklanan 593.146.800 TL tutarındaki değer artışı özkaynaklar üzerinde yansıtılınca özkaynakların değeri pozitif 824.055.421 TL olmaktadır.
Şirket varlıkları yeniden değerleme fiyatı üzerinden değerlemeye tabi tutulduğunda aynı maddede öngörülen tedbirleri almasına gerek olmadığı görülmektedir.
Şirket'in 30 Kasım 2012 tarihli mali tabloları itibarıyla TTK'nin 376. maddesi karşısındaki durumu ise aşağıdaki gibidir:
30 Kasım 2012
Değerleme Raporu Sonucuna Göre Oluşan Fon
Lisans Sözleşmeleri 593.146.800
Maddi olmayan duran varlıklar değerleme farkları 228.443.326
30 Kasım 2012 tarihi itibarıyla yasal özkaynaklar (pozitif) 2.465.295
Değerleme Raporu Sonucuna Göre Ulaşılan Özermaye (pozitif) 824.055.421
Günaydın Dün arada kaynamış bir daha sorayım
Dün kapa düşen bu açıklamalardan birşey anlayan var mı?
Türkiyenin en iyi forvetini satmaz. aptalik olur resmen. kontenjan sorunu varken hele hele hic satilmaz.
Kontenjan sorunu olmayacak seneye,o isin bir mahkemelik isi var ki hep beraber gorucez.

Linç edilme riskini göze alıyorum ve GELMESİN diyorum![]()
Böyle bir algı var forumda. Aksine yazarsan Fenerli damgası yiyorsun...Ayrıca bence de Drogba gelmesin, gelirse de tatile gelsin...
![]()
Selamun Aleyküm mavifiller..
Hepimiz mavifiliz, hepimiz zenciyiz..
ispanya olayindan mi bas ediyorsun. avrupali oyuncular yabanci sayilmayacak bir sey okumusdum. bilmiyorum artik yapa bilirler mi. sonra brezilyali afrikali oyuncular ne olacak?!
Günaydın Dün arada kaynamış bir daha sorayım
Dün kapa düşen bu açıklamalardan birşey anlayan var mı?
Selamun Aleyküm mavifiller..
Hepimiz mavifiliz, hepimiz zenciyiz..
Eldekilerin hemen hepsi cifte pasaportlu.Melo Italyan vatandasi,Dany'de fransiz vatandasi olmasi lazim.