Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben olsam Gelecek Sezon 20 Mil. €civari Muslera yi gönderirdim.Çok sevsemde onu. Fakat bu Tüpcü ve etrafindaki dingiller bu saçma sapan yabanci sinirlamasini daha da düsürecekler. Fenerbahçe nin Yillarca en büyük Avantaji Yabanci hakkini Kaleye harcamamasiydi.. Onur Kivrak alinmali..

Türkiyede hangi yerliye el atsan 10 milyondan kapi aciliyor.yabanciyi kisitlarsak 20 den baslar heralde :)

Kerim Frei alacaksın abi Amrabat'tan kurtulacaksın..

Yekta'yı monte edip Melo'dan kurtulacaksın..

Hem Riera'yı hem Drogba'ya yer bulacaksın :D

Riera'ya değil de yerine gelecek sol beke desek daha iyi olur :)

Adam iyi niyetli , çalışkan fakat savunma yapmayı bu yaşından sonra nasıl öğrensin ?

aysal ntv sporda

edit: 10 saniye gösteip pograma geri döndüler muhtemelen birazdan bağlanıcaklar

seneye ayıralacak yabancılar belli. riera,muslera,elmander,melo ve iyi bir alıcısı çıkarsa amrabat. bunların yerini solbek hariç yerlilerle doldurmak mantıklı hareket olur. bu tüpçünün saçma salak işi yüzünden.

Melo giderse 1-2 sene sonra Melo gibi bir futbolcu mutlaka alınmalı diye arkasından çok ağlarsınız.Melo Türkiye ye gelmiş en iyi orta sahalardan bir tanesidir.Ayrıca derbi ve büyük maçlarda taraftarı ateşleyen rakip takım oyuncularının sinirlenmesine sebep olan psikolojik anlamda da üstülük sağlayan bir futbolcudur.Sneijder in de gelişiyle Melo Selçuk Sneijder gibi bir orta saha Avrupada kaç takımda var.Melo nun tekrar Brezilya milli takım formasını giyememesinin sebebi dünya kupasında gördüğü kırmızı karttır.Sorunlu futbolcu gözüyle bakılıyor ve bu futbolcu bizde tuttu.Melo Avrupa nın her takımında oynayacak bir futbolcudur.

Hamitin eski günlerine dönmesi halinde ve RM ile Barca çıkmadığı takdirde ciddi ediyorum bu kadro her sene en az ÇF oynar keşke imkan olsa da Gökhan İnler alınabilse Alper yerine yada ismini bile zikretmek istemediğim dönek herifin tekine o kadar ihtiyacımız var ki anlatamam,şimdilerde eski kaptanımızın takım arkadaşı olan anladınız siz onu ama kişiliği beş para etmez orası ayrı gerçi yaşlandı da

Burda alperin yerine meloyu düsün .carlinhos yerine hakan baltayi. tamamdir simdilik.

Bence gelecek yaza kadar beklenmeli. Artık son fazla transfer dönemi bu yaz olmalı daha da olmamalı.Herşey transfer değil. Dediğim gibi çok iyi stoper denk geliyorsa alınsın yoksa o da kalsın.

Yazın zaten Elmander,Baros,Ujfa,Riera,Melo,Çağlar gider. Kiradakilerden de hepsi gitsin.

Stoper,sol bek, ön libero, sağ kanat ve forvet alınsın ama şova kaçmadan. Bunlar gelecek sezona bomba gibi sokar bizi. Pramızı da enerjimizi de bu kış döneminde daha fazla harcamayalım derim.

Ben olsam Gelecek Sezon 20 Mil. €civari Muslera yi gönderirdim.Çok sevsemde onu. Fakat bu Tüpcü ve etrafindaki dingiller bu saçma sapan yabanci sinirlamasini daha da düsürecekler. Fenerbahçe nin Yillarca en büyük Avantaji Yabanci hakkini Kaleye harcamamasiydi.. Onur Kivrak alinmali..

Gerçekten doğru ve mantıklı bir hamle olur fakat ; beklemekte fayda var Fener de gelecekte olacak olan yabancı sınırlamasını takmadan transferlerine hamlelerine devam ediyor , Fener istese bugün yarın kaldırır tüpçü o yabancı sınırının düşmesi saçmalığını.

En doğru seçim bekleyip yavaş yavaş hazırlanmak 5-4 yabancılı sisteme falan.

off ulan alıcaktık şu Gökhan Süzen'i veya Wederson'u alalım Bursa'dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt