Değişim yapılsın. 2 sene önceki akdromuz rezalet idi. O değişim, dönüşüm tamamlanmalı ama yerlerine alınacak adamlar da birer senelik olmasın. Ujfa gibi reisler olmalı tabi bizde 1-2 tane ama ben Galatasaray'ın tecrübeli,kaliteli ama aynı zamanda 4-5 sene hizmet edebilecek adamlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. 22-28 yaş arası transferlere bakmalıyız mesela. Biz öyle kolay kolay 18 yaşında adam alıp geliştiremeyiz. Ama atıyorum 25 yaşında bir Demba Ba'yı alabiliriz. Transfer politikamız buna dönmeli. Başarılı takımlar en az bir kaç yıl beraber oynayarak oluşuyor. En yakın örneğini biz biliriz. 96-2000. Hatta 2001. takımda en fazla 1-2 oyuncu değişirdi. Biz de ona geçmeliyiz artık.
Muslera-Eboue-Semih-Selçuk-Sneijder-Burak gibi muhteşem bir omurga yakalamışız. Bu omurganın üzerine bence rotasyonda kaliteli hatta en az 3'ü 11 oynayabilecek Hamit,Emre,Amrabat,Dany,Umut,Yekta gibi adamlar almışız. Biraz daha şovdan uzak işler yapmalıyız.
Hocanın değişimden kastı eski leş kadro ile ilgiliydi. bu kadro artık her sene değişmesin. EN fazla 1-2 rütuş olsun. Atıyorum yine Muslera gitmek istedi yerine birini alalım ama durduk yere, Drogba geliyor diye harcamayalım kadromuzu.