Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aysal Ligtvde canlı yayına çıktı kısa süreliğine drogbayı sordular ali dürüst beyi burda transferle ilgili ona sorun dedi

Değişim yapılsın. 2 sene önceki akdromuz rezalet idi. O değişim, dönüşüm tamamlanmalı ama yerlerine alınacak adamlar da birer senelik olmasın. Ujfa gibi reisler olmalı tabi bizde 1-2 tane ama ben Galatasaray'ın tecrübeli,kaliteli ama aynı zamanda 4-5 sene hizmet edebilecek adamlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. 22-28 yaş arası transferlere bakmalıyız mesela. Biz öyle kolay kolay 18 yaşında adam alıp geliştiremeyiz. Ama atıyorum 25 yaşında bir Demba Ba'yı alabiliriz. Transfer politikamız buna dönmeli. Başarılı takımlar en az bir kaç yıl beraber oynayarak oluşuyor. En yakın örneğini biz biliriz. 96-2000. Hatta 2001. takımda en fazla 1-2 oyuncu değişirdi. Biz de ona geçmeliyiz artık.

Muslera-Eboue-Semih-Selçuk-Sneijder-Burak gibi muhteşem bir omurga yakalamışız. Bu omurganın üzerine bence rotasyonda kaliteli hatta en az 3'ü 11 oynayabilecek Hamit,Emre,Amrabat,Dany,Umut,Yekta gibi adamlar almışız. Biraz daha şovdan uzak işler yapmalıyız.

Hocanın değişimden kastı eski leş kadro ile ilgiliydi. bu kadro artık her sene değişmesin. EN fazla 1-2 rütuş olsun. Atıyorum yine Muslera gitmek istedi yerine birini alalım ama durduk yere, Drogba geliyor diye harcamayalım kadromuzu.

Tabiki dogru söylüyorsun. Yasli futbolcu transferi abartilmamali. Öyle oldugunu da düsünmüyorum zaten.

Drogba gibi transferleri her büyük takim yapiyor. Bayern Pizarro´yu aldi, Milan cok yapti, yine istiyor. Barcelona Larson´u almisti vs. Böyle transferler kisa vadeli basari icin cok önemli. Digerlerinin yasli oldugunu düsünmüyorum. Ideal yastalar hepsi. Aralari iyi doldurmak lazim sadece. Bir karisim olmali. Ayni zamanda Alper, Emrah gibi futbolculari da bos birakmayacaksin. Alacaksin.

Riera'ya değil de yerine gelecek sol beke desek daha iyi olur :)

Adam iyi niyetli , çalışkan fakat savunma yapmayı bu yaşından sonra nasıl öğrensin ?

Valla bence gayet iyi savunma yapıyor..

Marcelo'da adam kaçırıyor :D

Ya biz kusursuz birşey istiyoruz herhalde Dany çok kötü felan diyenler var ben gayet beğeniyorum adamın kestiği atakları gören yok omuz omuza da taç yakınlarında kaptığı topları hatırlayan yok ama bir hata yapar vay efendim..

Riera bence çok iyi oynuyor her yönüyle..

Bu arada bu Antalyali Emrah sol bek oynayabilir mi ya?

Valla bence gayet iyi savunma yapıyor..

Marcelo'da adam kaçırıyor :D

Ya biz kusursuz birşey istiyoruz herhalde Dany çok kötü felan diyenler var ben gayet beğeniyorum adamın kestiği atakları gören yok omuz omuza da taç yakınlarında kaptığı topları hatırlayan yok ama bir hata yapar vay efendim..

Riera bence çok iyi oynuyor her yönüyle..

dany bence semihten iyi ama biraz tecrübesiz pozisyon bilgisi zayıf.

Tabiki dogru söylüyorsun. Yasli futbolcu transferi abartilmamali. Öyle oldugunu da düsünmüyorum zaten.

Drogba gibi transferleri her büyük takim yapiyor. Bayern Pizarro´yu aldi, Milan cok yapti, yine istiyor. Barcelona Larson´u almisti vs. Böyle transferler kisa vadeli basari icin cok önemli. Digerlerinin yasli oldugunu düsünmüyorum. Ideal yastalar hepsi. Aralari iyi doldurmak lazim sadece. Bir karisim olmali. Ayni zamanda Alper, Emrah gibi futbolculari da bos birakmayacaksin. Alacaksin.

Drogba alınabilir ama diğer eksikler kapatıldıktan sonra. Barca Larsson'u aldı. Manu yine Larsson'u almıştı. Dediğin gibi Bayern yaptı vs. Ama tek eksik o bölge olursa elbette yaparsın. Ama yabancı kontenjanı sııntın varsa, sola adam alman, stopere adam alman gerekiyorsa bence biraz düşünürsün. Bu benim görüşüm tabi.

Bence gelecek yaza kadar beklenmeli. Artık son fazla transfer dönemi bu yaz olmalı daha da olmamalı.Herşey transfer değil. Dediğim gibi çok iyi stoper denk geliyorsa alınsın yoksa o da kalsın.

Yazın zaten Elmander,Baros,Ujfa,Riera,Melo,Çağlar gider. Kiradakilerden de hepsi gitsin.

Stoper,sol bek, ön libero, sağ kanat ve forvet alınsın ama şova kaçmadan. Bunlar gelecek sezona bomba gibi sokar bizi. Pramızı da enerjimizi de bu kış döneminde daha fazla harcamayalım derim.

Mantıklı bence :) Fakat şuan Fatih Hoca'nın aklında ki sistemi bilmediğimizden tam bir yorum yapamıyoruz belki ; 4-2-3-1 belki 4-3-3 belki 4-4-1-1 tam olarak bilinmiyor.4-3-1-2'de olabilir ek olarak :D

Hele şu derbiyi kazanıp , Drogba'yı açıklayalım bu sezon ligde şampiyonluk , şampiyonlar liginde de en az çeyrek final oynayalım her şey çok daha güzel olacak :)

Onur u almak kolay değil arkadaşlar adam korkabilir son zamanlarda ts nin çok canını yaktık ama 1461 deki Fatih takip edilmeli derim
Gerçekten doğru ve mantıklı bir hamle olur fakat ; beklemekte fayda var Fener de gelecekte olacak olan yabancı sınırlamasını takmadan transferlerine hamlelerine devam ediyor , Fener istese bugün yarın kaldırır tüpçü o yabancı sınırının düşmesi saçmalığını.

En doğru seçim bekleyip yavaş yavaş hazırlanmak 5-4 yabancılı sisteme falan.

abD9cxbain.jpg

Kanatsız oynasak olma mı ?:D

galatasaray ve fenerbahce birlesip yabancı konusunda diretmeli sneijderin 7 ettiği yerde alper potuğa 5-6 yı beğenmıyorlar alper kım ya samet hıyarıda cıkmıs yabancı 3 e düsürülsün dıyor e haklı tabi kısıtlama onların işine gelır para nanay onlarda yabancının kısıtlanması bjknın işine geleceği için yapmıyorsa tüpcü bende bişi bilmiyorum

Hesap-kitap yapıyoruz ama yaz transfer döneminde işimiz oldukça zor.Riera'nın 1+1 yıllık sözleşmesi devam ediyor olacak.Keza Elmander'in de 1 yıllık kontratı kalacak.Amrabat'ı demeye zaten gerek yok.Yarım sezon alacağını dahi bırakmayıp,bu sebepten ötürü Florya'yı mesken tutan Baros profili göz önünde iken sözleşmesi devam eden yabancıları elden çıkarmak hayli güç olacak.

Taraftar gözüyle düşünüyoruz öyle bir stoper olsun ki insan üstü her topu kessin..

Öyle golcü olsun ki her topu gol yapsın..

Riera hem hayvani hücuma çıksın hemde geriden bir kere bile adam geçirmesin..

Yok abi böyle bir dünya :D

Bu arada bu Antalyali Emrah sol bek oynayabilir mi ya?

Mümkün değil Onur. Ayrıca o çocukta Emre Çolak'tan fazla birşey yok. İnan bana. Emre Çolak da Galatasaray'da oynuyorum havasını atsa üzerinden, bir de onun bulduğu akdar açık alan bulsa o da öyle görünür. Şu an bizim ligde Onur ve Alper dışında kimse alınmasın mümkünse. Sonra göndermek için 20 takla atıyoruz.

Drogba'yı almıyok diyoum maliyetine bakıyorum ismine bakıyorum gel lan fil diyorum ama ligde her maç 4-6 olur banko :cool:

Onur u almak kolay değil arkadaşlar adam korkabilir son zamanlarda ts nin çok canını yaktık ama 1461 deki Fatih takip edilmeli derim

Ben çok zor olduğunu düşünmüyorum hocam ; Galatasaray artık Türkiye seviyesini çoktan aştı bir defa , hani bir zamanlar Fener'in ezeli rakibinden Tümer'i vs. rahat rahat topladığı dönemin çok daha iyisini biz yaşıyoruz artık.

Onur'un serbest kalma maddesi var bildiğim kadarıyla fakat tam miktarı bilinmemekte 7.5 Mn € muydu bilgisi olan bir renktaşımız bilgilendirirse sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt