Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama biz baska bir kulüple anlastik. Su an ama o takimin adini söyleyemem."
Şeref Aydın gelip forumda açıklama yaptı mı beyler ?

Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama biz baska bir kulüple anlastik. Su an ama o takimin adini söyleyemem."
..................muslera............
eboue...semih...toure...riera
..........hamit.melo.selçuk.....
..................sneijder............
.............burak....drogba......
hakan balta/riera
yekta/melo
Şeref Aydın gelip forumda açıklama yaptı mı beyler ?
Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama ben Ünal aysal ile anlaştım. Su an da dirsek teması halindeyiz."![]()
bazılarını kalayladı gitti.![]()
25 yaşındaki amrabattan daha çok katkı verecegi kesin soner. bak porto bile brezilyadan 35 yaşında oyuncu kiralamışizledim hemde çok izledim müthiş bir oyuncu bnce işimize de yarar ancak bn bakış açısından bahsediyorum nasıl wesley bu ülkeye 28 yaşında geldiyse artık hep bunları hedeflemeliyiz yahu drogba bize verip vereceği en fazla bir sene bilemedin iki bu bir ergen bakışıyla yapılan transfer olur ki ben hala olmayacağını da düşünüyorum da neyse![]()

Ne dedi tam olarak hocam ?
..................muslera............
eboue...semih...toure...riera
..........hamit.melo.selçuk.....
..................sneijder............
.............burak....drogba......
hakan balta/riera
yekta/melo
Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama ben Ünal aysal ile anlaştım. Su an da dirsek teması halindeyiz."![]()
gerçek mi bu?
Semih'in partneri yabancı olacaksa eğer en iyi çözüm seneye Melo yerine bir yerli, ondan sonraki sene de Muslera'yı 2014 Dünya Kupası sonrası iyi bir paraya satarak yerine Onur'un alınması gibi duruyor.
Aslında Dany ve Amrabat'ın yerli statüsünde oynayabilmeleri için kaç seneye ihtiyaçları var, merak ediyorum açıkcası.
Ali Dürüst:İsmi Galatasaray ile anılmaya başlanan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dürüst, ''Şu anda gündemimiz transfer değil, Beşiktaş derbisidir. O maç bitene kadar da transferle ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim'
Ali Dürüst:İsmi Galatasaray ile anılmaya başlanan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dürüst, ''Şu anda gündemimiz transfer değil, Beşiktaş derbisidir. O maç bitene kadar da transferle ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim'