Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama biz baska bir kulüple anlastik. Su an ama o takimin adini söyleyemem."

Drogba ya degil stoper ve sol beke ihtiyacimiz var asil.Hahaha ben bile inanmadim bunu dedigime

..................muslera............

eboue...semih...toure...riera

..........hamit.melo.selçuk.....

..................sneijder............

.............burak....drogba......

hakan balta/riera

yekta/melo

aslında şu düzen çok tatlı duruyor ama maçları kazanmamız için eboue ve riera nın performansı çok kritik olur bütün sezon sakatlanmamaları için dua ederiz ki bence cogu maçın sonunu getiremezler

Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama ben Ünal aysal ile anlaştım. Su an da dirsek teması halindeyiz.":)

Olympique Lyon baskani Jean-Michel Aulas: "Bastos, Schalke le anlasti. Ama biz baska bir kulüple anlastik. Su an ama o takimin adini söyleyemem."

unal_aysal_53453535353.jpg

izledim hemde çok izledim müthiş bir oyuncu bnce işimize de yarar ancak bn bakış açısından bahsediyorum nasıl wesley bu ülkeye 28 yaşında geldiyse artık hep bunları hedeflemeliyiz yahu drogba bize verip vereceği en fazla bir sene bilemedin iki bu bir ergen bakışıyla yapılan transfer olur ki ben hala olmayacağını da düşünüyorum da neyse :)
25 yaşındaki amrabattan daha çok katkı verecegi kesin soner. bak porto bile brezilyadan 35 yaşında oyuncu kiralamış:asd:

Ali Dürüst:İsmi Galatasaray ile anılmaya başlanan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dürüst, ''Şu anda gündemimiz transfer değil, Beşiktaş derbisidir. O maç bitene kadar da transferle ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim'

..................muslera............

eboue...semih...toure...riera

..........hamit.melo.selçuk.....

..................sneijder............

.............burak....drogba......

hakan balta/riera

yekta/melo

bence dany bile hakan baltadan iyi sol bek olur ama yabancı sınılaması yüzündne hakan balta oynuyacagına melo oynamasın :D

Semih'in partneri yabancı olacaksa eğer en iyi çözüm seneye Melo yerine bir yerli, ondan sonraki sene de Muslera'yı 2014 Dünya Kupası sonrası iyi bir paraya satarak yerine Onur'un alınması gibi duruyor.

Aslında Dany ve Amrabat'ın yerli statüsünde oynayabilmeleri için kaç seneye ihtiyaçları var, merak ediyorum açıkcası.

çok doğru özellikle defansa baktığımızda kaleciyle birlikte 4 yabancıyı dolduruyoruz. muslera çok iyi kaleci fakat bu yabancı sınırından dolayı kalecimizin yerli olması çok daha iyi olur. şuan yerli kaleciler içinde kalemizi koruyacak tek aday onurdur. alınabilirmi şuan için çok zor malum sebeplerden dolayı.melo büyük ihtimal sezon sonu gidecek fakat onun yerini dolduracak yine yerli olarak o kalitede tek bir adam var gökhan inler.alper gibi balon oyunculara okadar para verip sonunun sercan ve yiğit gibi olması çok süpriz olmaz. zaten 5 yabancı olayı anadolu takımları için büyük fırsat kulübü ticarethane gibi yönetilen bu takımlar büyük para doldurur kasalarına. bu sınırlamaya karşı çıkacak takımlar biz ve fb olur. bjk nin de düştüğü durumdan dolayı karşı çıkacağını sanmıyorum.

Ali Dürüst:İsmi Galatasaray ile anılmaya başlanan Fildişi Sahilli yıldız oyuncu Didier Drogba ile ilgili yöneltilen soruları yanıtsız bırakan Dürüst, ''Şu anda gündemimiz transfer değil, Beşiktaş derbisidir. O maç bitene kadar da transferle ilgili sorulara yanıt vermeyeceğim'

En güzelini yapıyorlar belli ki sneijder olayından ders alınmış konuşmasın kardeşim kimse ver yetkiyi Ali Dürüst e onda can çıkar laf çıkmaz zaten :D

oha bunu demişse drogba hayırlı olsun diyebiliriz o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt