Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mac eksigi var diye engin baytar silindi resmen, bu kanat oyuncusu yoklugunda sag tarafta aydin, solda engin olsa ne güzel olur. hamit ile emre adam eksiltemiyor, eksiltemezde.. bu da yetmemzmis gibi savunmaya da katkisi sifir iki oyuncunun, sezon basindan beri oynayan e.colak cokmu iyi oynuyor da engin hep kadro disi ?? bu mac eksigi ayaklarini gecin, kaliteli adam her türlü kendini belli eder. transfer olduktan 2 gün sonra adam maca cikip gol atabiliyor (demba ba - fleminks) falan.. wesley sneijder'in de yarin en azindan ikinci yari oyuna girmesini bekliyorum ben

bende engin baytarin tekrar kazanmali taraftariyim insallah oda oyuna girer ve gol atar belki ozaman fatih terimin tekrar gozune girebilir

fft104mm2104042.jpg

abi şu adam keitaya nasıl benziyor ya biri bana izah edebilir mi. Hangi açıdan bakmışlar :haha:

fft104mm2101737.jpg

Transfer Nöbeti

Drogba gelirse %90 çift forvet oynarız.

Orta sahada Melo'nun pozisyonu pek değişmez. Selçuk sol iç, Yekta ya da Hamit sağ içte oynar.

Bu üç futbolcunun da en başarılı olacağı pozisyonlar bunlar. Kanatsız oynuyoruz gibi görünse de, hem bu futbolcuların, hem de beklerin ileri çıkışları fazlasıyla yeterli olacaktır. Ayrıca Drogba ve Burak'ın deplase olmaları da kolaylaşacaktır.

Bence muhteşem olur, inşallah gelir Drogbaaa:)

demin geçen seneki beşiktaş maçlarının özetlerini geçti ligtv, her pozisyonda engin var neredeyse, ah be engin :sad007:

demin geçen seneki beşiktaş maçlarının özetlerini geçti ligtv, her pozisyonda engin var neredeyse, ah be engin :sad007:

Adam gibi topunu oynasa ilk 11'in en banko oyuncusu olurdu, bunu Galatasaray'li olmayan bile biliyor. :mad: Hic sevmem acikcasi Engin'i.

Sabri'yi oynatirim onun yerine :lol:

[video=youtube;hUpDWURPtZ8]https://www.youtube.com/watch?v=hUpDWURPtZ8[/video]

A7vls_wCQAAPYlM.jpg:large

sezon basinda aldigim forma arkasina engin baytar yazdirmistim cok sevdigimden

Drogba gelirse %90 çift forvet oynarız.

Orta sahada Melo'nun pozisyonu pek değişmez. Selçuk sol iç, Yekta ya da Hamit sağ içte oynar.

Bu üç futbolcunun da en başarılı olacağı pozisyonlar bunlar. Kanatsız oynuyoruz gibi görünse de, hem bu futbolcuların, hem de beklerin ileri çıkışları fazlasıyla yeterli olacaktır. Ayrıca Drogba ve Burak'ın deplase olmaları da kolaylaşacaktır.

Bence muhteşem olur, inşallah gelir Drogbaaa:)

Elimiz kolumuz bağlı yarım sezon bu sistem ile oynayacağız galiba , İnşallah başarılı olur sezonu lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final'de elenmiş bir biçimde kapatırız :)

Drogba'nın geleceği varsayımı üzerine ŞL'de hedefler büyütüldü ben Schalke'yi ardından Porto - Malaga eşleşmesinin galibini geçeceğimizi düşünüyorum Drogba ve Sneijder etkenleriyle :)

Transfer Nöbeti

Hamit abi; Semih Dany ikilisi konusunda ki düşüncelerine kesinlikle katılıyorum.

Ama bence Hamit 4-4-2 yi iyi oynayabilecek bir oyuncu. Yarım sezon daha sabretmeliyiz derim ben sonuçta yerli. Amrabat'ın da sistem ve bonservis yüzünden bekleneni veremediğini düşünüyorum bende. Ama bana göre ayağının içini çok iyi kullanabilen yetenekli bir futbolcu. Eminim Fatih Hoca'nın çok iyi planları vardır Amrabat'la ilgili.

Güveninin azalması için biraz erken gibi sanki :)

Saygılar.

Serdarcım katılıyorum, Hamit ve Amrabat bir devre daha şansı hakediyor. Ama mesele şu, neden olmazı oldurmaya çalışıyoruz?

4-4-2 için Aydın gibi giden, Keita gibi çalım atan, Hamit gibi orta yapan bir adama ihtiyacımız var. Örneğin Holiett... Bonservisi yok, genç ve çok yetenekli bir futbolcu.

Demeye çalıştığım ya Terim sistemine uygun adam almayı bilmiyor ya da kafasında 4-4-2 yok uzun vadede...

Diyelim Drogba geldi, herkesin yazdığı 4-3-1-2'yi oynuyoruz. Sürüyle oyuncu boşa çıkıyor, Amrabat'ın, Engin'in, Aydın'ın ilk 11 görmesi iyice zora giriyor... Tam bir keşmekeş...

fft104mm2104042.jpg

abi şu adam keitaya nasıl benziyor ya biri bana izah edebilir mi. Hangi açıdan bakmışlar :haha:

fft104mm2101737.jpg

üstteki fotoyu yakınlaştırdım pixel pixel inceledim ve kesinlikle yukarıdaki keita değil arkadaşlar. Bi de yaşı da en fazla 24 emin olabilirsiniz.

Haberin birde burası var.

"Şanlıurfaspor'un teklifini reddeden Fildişili yıldız futbolcu Keita'ya benzeyen Ugandalı stajyer doktor"

Ve bu bir gazete haberi. Abi arkadan mı baktılar ne anlamadım yahu :haha:

Bende Mustafa Sarp ve Barış Özbek forması var. Şimdi kimi alsam diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt