Semih de Dany de aynı tip oyuncular, problem burada. İkisi de tek hamleli ve birbirinin arkasını toplayamıyorlar. Eğer o tek hamle şaşarsa, apışıp kalıyorlar. Bizim yediğimiz kontratak gollerinin çoğu bu iekilde gerçekleşti.
Geçen sene birçok spor yzarı eleştiriyordu Ujfa'yı, bütün sorumluluğu Semih'in üstüne atıyor, topa girmiyor diye. Ben de böyle düşünüyordum zaman zaman. Ama bu sene anlaşıldı ki, bu şekilde oynamak çok daha akıllıcaymış...
Şimdi bize Semih'in arkasında durup süpürücü olarak görev yapacak, hava toplarında etkili bir isim lazım. Yerli olması da gerekir bence. Sonuçta pek alternatif yok, Toprak ya da Taşçı. Bilenler genelde Taşçı daha iyi diyorlar.
Terim neden Dany'i aldırdı diye sormadan da edemiyorum... Gün geçtikçe, Terim'in transfer konusundaki seçimlerine güvenip azalıyor açıkçası. Dany'nin tek hamleli bir stoper olduğu belliyken, Amrabat ve Hamit'in de kaç kez söylediğim gibi 4-4-2 için çok riskli transfeler olduğu apaçık ortadayken, Terim'in kafasında çok uzun vadeli planlar yoksa, transferler fiyasko...