Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada simon kjaer'i isteyen ve iyi stoper diyenler iyi izlesin adami tam bir balon, bir halta yaramaz bir oyuncu. az önce resmen servet stayla gol attirdi

myc ne öğrendim googledan Mesaj Yazamama Cezası demekmiş :) Orhan bende sana HPU ne demek söylemiyeceğim.

truva2-500x500.jpg

Plan yattı beyler Sezai den kurtulamadık:sad007:

sonra da emre'yi mi oynatalım :asd: amrabatı satıp daha iyisini alacaz diyorsan takımda daha kötü en az 5 futbolcu var onlarıda daha iyileri ile değiştirmek lazım :)

abartmaya gerek yok bence ekonomik olarak o seviye de değiliz 3 4 yıl sonra belki:)

Amrabat'a 8 verebiliyorsak onu bu civara'da okutabiliriz diye düşünüyorum 8 , Amrabat'a veriliyorsa daha iyilerine de verilmelidir. Alınadabilirdi.

Bu arada Scolari Ronaldinyonu tekrar milli takima cagirmis ;)

muslera eboue semıh toure hakan hamıt selcuk melo emre(engın) sneıjder drogba 11 dusunuyodur..not toure ve drogba gelırse tabı...

Amrabat'a 8 verebiliyorsak onu bu civara'da okutabiliriz diye düşünüyorum 8 , Amrabat'a veriliyorsa daha iyilerine de verilmelidir. Alınadabilirdi.

daha iyileri 1m'a oynamaz en az 2.5 3 alır gelecek yıl sol bek ve forvet transferi olabilir büyük olasılık transfer bütçesi 30m civarı olur max daha fazlasını kaldırmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt