- 21 Ocak 2010
- 73.072
- 51.465
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten G.Saray Drogba'yı da alırsa (ki öyle gözüküyor) diğer kulüpleri dükkânı kapatsın..
![]()
muslera eboue semıh toure hakan hamıt selcuk melo emre(engın) sneıjder drogba 11 dusunuyodur..not toure ve drogba gelırse tabı...
nedenmis o? olayin suyunu cikarmayin,formamin arkasinda neden sabri veya aydin yazsinki.futbol $ovdur olayi duygusalliga vurmayinGalatasaray'da oynayan her futbolcunun forması alınır .NET (5 10 sayfa onceki forma muhabbeti)
daha iyileri 1m'a oynamaz en az 2.5 3 alır gelecek yıl sol bek ve forvet transferi olabilir büyük olasılık transfer bütçesi 30m civarı olur max daha fazlasını kaldırmaz
nedenmis o? olayin suyunu cikarmayin,formamin arkasinda neden sabri veya aydin yazsinki.futbol $ovdur olayi duygusalliga vurmayin
Toure yi imkansız alamayız öyle bir ligde oynuyorki top toplayıcı çocuklar bile trilyoner.
Orhan ben günlük hayatta küfür eden biri değilim. Bazen istemeden insanın ettiği oluyor alışkanlıktan, küfür etmemeye çalışıyorum. Bu arada HBU' yu rastgele yazdım bir anlamı yok.![]()

Boşver onu bi film izledim çohoştu lan.![]()
nedenmis o? olayin suyunu cikarmayin,formamin arkasinda neden sabri veya aydin yazsinki.futbol $ovdur olayi duygusalliga vurmayin
adı neydi la
Drogba alinmamali diyenler fazla Ahmet Cakar gibi girgir samata pesinde olan kisilerin etkisinde ile yorum yapiyor![]()
Sneijder geldi beni unuttunuz. - KAP