- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet Demirkol : " Şimdi Aydın O Golü Braga 'ya Atmasaydı Ne Sneijder Burdaydı, Ne de Gündemde Drogba Düşünülürdü. Bazen 1 Gol Herşeyi Değiştiriyor. "
burasi transfer nöbeti arkadasim ne konusmamizi bekliyosun.sitede GALATASARAY-bjk mac forumu var git oraya ozaman allah allah yaSenin burda transfer konuşman transfer mi yaptırıyor takıma?
yaw birakin arkadas ezerek yenmeliyiz olaylarini 1-0 olsun yeter,yeterki 3 puan alalim

28-2 yenecegimiz maci arenada eziklere kaybettik sampiyonluk gidiyodu neden bahsediyosun sen.boyle hayati maclarda onemli olan 3 puandirkatılmıyorum evet kalende birsürü pozisyon görüp bitane duran toptan gol atarak kazanırsın adamlar maç çıkışı ah be elimizden kaçtılar der diger takımlar tamam bizde zorlayabiliriz yenebiliriz der ama sen ligin formda takımlarından birini sahanda şaşkına cevirerek yenersen piskolojikman hem o takımı hemde ligteki diger takımları yenersin transferlerle kurdugun üstünlügü oyununla birleştirip daha emin adımlarla yürürsün
burasi transfer nöbeti arkadasim ne konusmamizi bekliyosun.sitede GALATASARAY-bjk mac forumu var git oraya ozaman allah allah ya
34cimbom34@34cimbom34
sneijder'in 1 golü var yarın
seçkin yüksel@Sckn_Yksl
@34cimbom34 kapa bildirdik mi?)
hahaha kafa geçtim....
iyi oyunla gelecek bir galibiyet seri başlatır :ayatollah: formsuz oyuncularımızın gol atması iyi olur , bir de Sneijder sonradan girip atarsa tadından yenmez![]()
28-2 yenecegimiz maci arenada eziklere kaybettik sampiyonluk gidiyodu neden bahsediyosun sen.boyle hayati maclarda onemli olan 3 puandir
Drogba'nın menajeri Pierre Frilot, Galatasaray ile görüştüklerini doğruladı. Ve ayrıca Drogba cephesi bitti gözüyle bakıyor.
Böyle birsey var twitter'da ama kaynak falan bulamadim..
arkadas sinirli falan degilim kafandan uydurma birseyler.ben transfere bakarim sende sinerjine bak sonucta ikiside takim icinFazla sinir bünyeye zararlıSakin...
Granqvist Juventus'a karşı ilk 11'de başlıyor