Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya kusura bakmayın Sow un pozisyonu ofsayt değilmiş :(

Akıllı oynamamız lazım, rakibin sistemi belli , arena da bütün takımlar nasıl oynuyor ise onlar da aynısını yapmaya çalışacaklar , hızlı adamlarını arkaya koşularla kullanmak isteyecekler , sakin ve dengeli oynayıp işi bitiririz inş.

Mehmet Demirkol : " Şimdi Aydın O Golü Braga 'ya Atmasaydı Ne Sneijder Burdaydı, Ne de Gündemde Drogba Düşünülürdü. Bazen 1 Gol Herşeyi Değiştiriyor. "

Çok doğru söylemiş yarınki maçta bu braga maçı gibi çok önemli yarınki 1 galibiyet belkide bize şampiyonluğu getirecek. bizim takımında biraz moral ve gaza ihtiyacı var.

yaw birakin arkadas ezerek yenmeliyiz olaylarini 1-0 olsun yeter,yeterki 3 puan alalim

katılmıyorum evet kalende birsürü pozisyon görüp bitane duran toptan gol atarak kazanırsın adamlar maç çıkışı ah be elimizden kaçtılar der diger takımlar tamam bizde zorlayabiliriz yenebiliriz der ama sen ligin formda takımlarından birini sahanda şaşkına cevirerek yenersen piskolojikman hem o takımı hemde ligteki diger takımları yenersin transferlerle kurdugun üstünlügü oyununla birleştirip daha emin adımlarla yürürsün

34cimbom34‏@34cimbom34

sneijder'in 1 golü var yarın

seçkin yüksel‏@Sckn_Yksl

@34cimbom34 kapa bildirdik mi?:))

hahaha kafa geçtim....

iyi oyunla gelecek bir galibiyet seri başlatır :ayatollah: formsuz oyuncularımızın gol atması iyi olur , bir de Sneijder sonradan girip atarsa tadından yenmez :asd:

hikmet karaman'in aciklamalarina temiz güldüm arkadas, normalde oyunculari kötü oynayinca isyan eden, deliye dönen hikmet karaman'dan eser yok, ikinci devre gaziantepspor resmen yürü hikmet karamanda öyle seyretti. gözümde hicbir türk teknik direktör yilmaz vural kadar olamaz, o dandik kadrosuyla harika bir mücadele örnegi gösterdi ama iste kadrosunda 2 iyi oyuncusu olsa puan kaybetmezlerdi gecen hafta.

katılmıyorum evet kalende birsürü pozisyon görüp bitane duran toptan gol atarak kazanırsın adamlar maç çıkışı ah be elimizden kaçtılar der diger takımlar tamam bizde zorlayabiliriz yenebiliriz der ama sen ligin formda takımlarından birini sahanda şaşkına cevirerek yenersen piskolojikman hem o takımı hemde ligteki diger takımları yenersin transferlerle kurdugun üstünlügü oyununla birleştirip daha emin adımlarla yürürsün
28-2 yenecegimiz maci arenada eziklere kaybettik sampiyonluk gidiyodu neden bahsediyosun sen.boyle hayati maclarda onemli olan 3 puandir

iyi oyunla gelecek bir galibiyet seri başlatır :ayatollah: formsuz oyuncularımızın gol atması iyi olur , bir de Sneijder sonradan girip atarsa tadından yenmez :asd:

En çok hamitin gol atmasını istiyorum.Sanki bir gol atsa açılacak onu bekliyor bir türlü direkler izin vermedi :D

Drogba'nın menajeri Pierre Frilot, Galatasaray ile görüştüklerini doğruladı. Ve ayrıca Drogba cephesi bitti gözüyle bakıyor.

Böyle birsey var twitter'da ama kaynak falan bulamadim..

Granqvist Juventus'a karşı ilk 11'de başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt