Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

S.Yalcin: Sneijder, Galatasaray'daki 3,5 Yillik Sözlemesini bitiremez.

sergen çatladı ikiye çatladı. bir insan bu kadarmı kıskanç olur ya

Sergen Yalçın tinercisinin konuşmalarını koymayın şuraya ya konuşsun dursun beygir uzmanı.

Arkadaşlar tekrar söyleyeyim: Formaları ev sahibi takımın seçme uygulaması çok önceden kaldırıldı. Formaları maçtan 1 gün önce hakem belirliyor ve federasyon tarafından kulüplere iletiliyor.

Ceylan Caliskan muhabbeti nedir beyler? twitter mi yoksa biyere mi konusmus?

S.Yalcin: Sneijder, Galatasaray'daki 3,5 Yillik Sözlemesini bitiremez.

images

seergen: belhandayı hiç duymadım amma büyütülüyor. sneijder türkiyeye gelmez, şimdi de 3.5 seneyi tamamlayamaz.

sergen: dentinho yu izlemedim ama çok iyi oyuncuymuş. yarın iyi işler yapabilir..

bakın dentinhonun kumaşı iyi ona bişey demiyorum. ama sergenin nasıl bi taraf olduğunu görelim işte:) kolpanın önde gideni:)

Sergen herkesi kendisi gibi zannediyor.Sürekli renk değiştiren bir topçu olduğu için.

tolga özkalfa bu ligde en nefret ettiğim en karaktersiz hakemlerden biri. sağlam bi duruşu yok eyyamcı bi yaklaşımı var.

Fenerasyonun farkı açmamamız için özel görevlendirdiği eyyamcıların en başında gelen hakemlerden biri sanırım gerekirse fenerasyona da koyarak bu maçı alacağız başka yolu yok. Ayrıca hocamız umarım hazır değil diye sneıjderi oynatmamazlık yapmaz en az bir devre oynamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt