Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba da gelirse seneye bizim en büyük sıkıntımız yabancı sınırlaması olacak.

Kalede muslera, sağda eboue, sneijder ve drogba dışında 1 yabancı hakkı kalıyor.

Riera mı, melo mu yoksa dany mi veya amrabat mı elmander mi? hepsi genelde 11de olan oyuncular diyebiliriz. daha üstüne de yabancı stoper ve sol bek bekliyoruz.

seneye büyük revizyon gözüküyor.

ben bu yabancı sınır olayının azalmayacağını düşünüyorum. kesin sezon bitince değişicek. görürsünüz.

Sergen arada hasbelkader güzel yorumlar yapsa dahi özellikle kendisiyle benzer mevki deki oyunculara karşı garip bir aşağılık kompleksinden kaynaklanan yorumlar yapıyor. Amiyane tabirle çekememezlik veyahut kıskançlık denir buna. Gerçekten enteresan bir durum.

Forma konusunda ise ihtimal dahi vermiyorum böyle bir olaya, ev sahibi takımın lisanslı ev (home) formasıyla oynayamaması çok abes bir durum.

Laa 35 yaşındaki adam girdiğinden beri bir forvette bir defansta hala çok diri...

Elmander, Riera ve Melo en geç sezon sonu gönderilecek gibi gözüküyor.

elmander ve melo gidebilir belki ama rieranın pek gitmeye niyeti yok, açıkçası 3 milyon eurodan fazla kazanan bir oyuncunun yedek sol bek olarak kadroda bulunması ciddi sıkıntı bizim açımızdan

Şu yabancı sınırlaması olayı bi bana mı saçma oğlu saçma geliyor?

Adnan Oktar ‏@adnan_oktar Allah ın en güzel tecellisi olarak hanımlara baktığımda müthiş bir heyecan duyuyorum. MaşaAllah

Hesap sahte mi bilmem ama yuh yani.

bu ülkenin benim gözümde geçen yılın en iyi hakemi fırat aydınusu ve gelecek vaadeden halis özkahya gibi kaliteli hakemleri şikebahçeye yem ettiler. 2 iyi hakemin kariyeriyle oynadı şikeciler.

heleki firat aydinus.bana gore bu ulkenin gordugu en iyi hakemi harcadilar.bunlari turk futbolundan ve turk sporundan kazimadan bu ulkeye rahat yok

Kanaltürk'deki spiker birşeyler dedikten sonra ekrana bakıp DOĞRUMU diye kime diyor:confused:

Bizim defansta sıkıntı yasamamız ve cok posizyon vermemizin 3 sebebi var 1-sol bekimiz yok 2-Melo formsuz 3-İlerde top tutan forvetimiz yok

Drogba bu işin piri melo yavas yavas form tutuyor tutmazsa bile sneijder gibi bi faktör var artık elimizde işte tek soru işareti sol bek onuda halledersek muthiş olur

Haklısın, bizim savunmadaki problemimiz bireyselden çok takım savunmasına dayalı. Hakan ve Melo'nun formsuzluğu, Necati'nin yokluğu takımı etkiledi. Ancak benim asıl demek istediğim herkesin tek forvete dönmemizi beklediği bir dönemde birden Drogba mevzusu patlak verdi. Haliyle herkesin aklı karıştı. 4-3-1-2 en olası diziliş gibi duruyor şimdilik. Bakalım Terim yabancı sınırlamasından nasıl sıyrılacak, kesik yiyen Riera mı Melo mu olacak.

la bu bilgin gökberk alem adam ya :asd: şu anda bize afrikadan bilgimi geldi diyor :asd:

Sergen drogba gelir dedi :(

Nihat Dogan , hangi takimi tutiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt