Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler malum adamların kahvehane muhabbeti kalitesini geçmeyecek açıklamalarını, yorumlarını burada paylaşmasak güzel olmaz mı?:)

Nihat Doğan:Kolo Toure gelirse Dany Melo'nun yerine düşünebilir.

Yorumlarınız?????

Bence olmaz.Melo gerektiğin 30 metre oyunu açabilen biri

3-5-2'ye döneriz öyle kadro olursa her maç farklı dizilişte oynarız rahat ol renktaş :D formsuz olan yandı :D

suan bursa dan serdar ı almanın tam vakti:) kolo yu degıl de serdar ı mı alsak

Drogba+Kolo paketi çok güzel olur Drogbaya birşey dememe gerek yok zaten ama Kolo defansta tam aradığımız adam tam bir reis kendisi bunlar gelince Eboueninde formu artar oooohh.

Melo nun yerine Gökhan İnler gelsin yabancı kontenjanı sorunu felan kalmaz çok pahalı adam ama Sneijder i alıyon Toure ve Drogba olucak gibi getir İnler i de dimi ama :)

Melo'nun pozisyonuna Türk oyuncu almaktan başka çaremiz kalmıyor zaten. Bunların içinden de en iyi tercihlerden biri İnler gibi gözüküyor:)

Anlaşmışlar mı acaba Toure'ye daha çok sevinirim... Drogba hayalimdi...

Drogba,Sneijder,Toure... Vay beee

Yabancılarımız: Muslera,Eboue,Dany,Riera,Ujfalusi,Melo,Amrabat,Sneijder,Elmander,Baroş+++Drogba,Kolo===12 yabancı ediyor.

Tahminimce hemen gidecekler: Ujfalusi,Baroş

Genel olarak gidecekler: Elmander,Melo,Ujfalusi,Baroş belki Riera====bunlar giderse 7 yabancımız kalıyor.

Suan elimizdeki yabancilardan dolayi sorun yasayacagimizi pek düsünmüyorum. Ujfalusi-Baros kafadan gitti zaten.

Elmander-Melo bitti zaten.

Dany-Amrabat ancak yedek olur.

Albert Riera'da sol kanatta kullanilabilir en fazla ama hedeflerimiz büyükse Riera'da gitmeli.

Toure-Drogba gelirse oynayacaklar belli. Muslera-Eboue-Toure-Sneijder-Drogba bunlar garanti oynayacak. Semih-Selcuk-Burak bunlarda yerlilerden garantiler. Son yabancida sol bek almayacagimiza göre mecburiyetten Riera olacak. Geriye kanatlar kaliyor. Hamit-Emre büyük problem iste. Bana sorarsan Toure yerine Serdar'i tercih ederim ama kisa vadede stoper kitliginda Dany oynaycagina tabiki Toure oynasin.

[video=youtube;uDBzzp3OLeo]https://www.youtube.com/watch?v=uDBzzp3OLeo[/video]

Yalan nasıl söylenir yalan söylerken bir insanın suratı nasıl olur bi hatırlayalım :D

Bu arada ilk başlarda adamın ismini bilmiyorum ''basıp gidecek'' demesi beni koparıyor :D

Biraz gülmek istersiniz diye düşündüm:asd:

Kolo, Drogba gelir, bu sene şampiyon olursak sezon sonu Gökhan İnler transferiyle artık durdurulmaz oluruz

Drogba ile görüşülüyor olması borsaya bildirilmeli,resmi sitede borsaya bildirilmeden inanmam:)

Kardeşim yalnız Drogba 35ine yeni girdi benim için problem değil ama yani bilgi vereyim dedim bana kalırsa o adam bu fiziğiyle 3 sene daha üst düzey oynar bizim ligde.

İstanbul geceleri Drogbayı bozmazsa o fizikle gerçekten Türkiye liginde 3 yıl oynar.

Adam 10 dakika kendini zorlasa rakip savunmaları dağıtır. Son vuruşları zaten bomba.

Drogba 2-3 sene Türkiye liginde çok iş yapar. Tek devre oynayacak gibi maçlara hazırlansın bize yeter.

Nihat Doğan:Kolo Toure gelirse Dany Melo'nun yerine düşünebilir.

Yorumlarınız?????

Bence olmaz.Melo gerektiğin 30 metre oyunu açabilen biri

dany o bölgeye çekilebilir , fatih hocanın bi röportajı vardı bunla ilgili gerekirse defansif orta saha görevini üstlenebilir diye hatırladığım kadarıyla

Drogba nın çincesi de vardır şimdi, Başkan'a Çin ile olan ticari ilişkilerde yardımcı da olur. Bu Ünal Aysal çok ince görüyor arkadaş yaa.:boohoo:

Her trnasferimizin basına yansıması da ilginç

O, değil de bu medyanın futbolcuların yaşlarını büyük söylediği zaman bir tarafları mutlumu oluyo anlamadım.

Toure daha 30'una yeni girdi adama 32 diyorlar. Drogba 34'e yeni girdi adama kalkıp 35 diyorlar. Oda anasını satıyım sallayın vallaha sonrada biz muhabiriz biz haberciyiz diyin kendinize.

Sen nerden buldun bilgileri, anneleri babalarına mı sordun? Medyada geçen yaşla arda bir yanlışlık yok, Toure Mart'ın 19'unda 32'sini doldurup 33'üne girecek, Drogba da 11'inde 35'ini doldurup 36'sına.

Ben yaşlarına takıldığımdan söylemiyorum, yanlış anlama ama sen bu bilgileri nereden aldıysan yanlışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt